Celebrity News

Nikolina Pišek užasnuta: Na vrata su mi stavili oznaku "privremeno neupotrebljivo"

Nikolina Pišek užasnuta: Na vrata su mi stavili oznaku "privremeno neupotrebljivo"

Nikolina Pišek doživela je silovit udar zemljotresa koji je nedavno potresao Zagreb. Sreća u nesreći bila je činjenica da, osim materijalnih gubitaka, u vidu srušenog krova i uništenog automobila, ona, njena ćerka Una Sofija i suprug Vidoje nisu bili povređeni.

Nikad niko nije potpuno spreman za silovite životne udarce. Posebno kad ih ima više. Nakon vesti o vanrednim merama u jeku pandemije koronavirusa, voditeljka Nikolina Pišek (43), u rodnom Zagrebu, zajedno s petogodišnjom ćerkom Unom Sofijom i suprugom Vidojem doživela je i zemljotres, koji im je porušio krov na kući i potpuno uništio automobil.

Na prvo naše pitanje, kako su ona i njena porodica, zgodna Zagrepčanka hladno je odgovorila: "Okej smo, civlina zaštita upravo nam slaže ciradu na krovu kuće". Nakon što nas je uverila da je zaista dobro i da je njena porodica prošla bez povreda, Nikolina je opisala sled događaja koji su ostavili trajan pečat u njenom životu.

– Tačno u 6.24, u nedelju rano ujutru, desio se prvi jak udar zemljotresa. U tom trenutku imala sam nekoliko neprospavanih noći iza sebe, zbog visoke temperature moje ćerke Une. Gorela je do 40 stepeni Celzijusa, i ja sam taman uhvatila malo sna kada me je probudio neverovatan i silovit tresak koji je teško rečima opisati.

NE PROPUSTITE:
Nikolina Pišek na dodeli MAC nagrada 2020 ponovo pokazala svoj neukrotivi seksepil i to bez trunke vulgarnosti 

 

Nikolina Pišek - Pre mojim očima ljuljali su se plafoni!

Poznata voditeljka koja je zajedno sa suprugom i ćerkicom Unom preživela stravičan udar zemljotresa, strašne slike ove nepogode ne izlaze joj iz glave. Tlo se pomeralo, a zidovi su se ljuljali, krov se urušio.

Zvučalo je kao da voz prolazi neposredno ispod mojih nogu i celo tlo se pritom pomera. Pred mojim očima su se ljuljali plafoni, pucali zidovi i padali ogromni komadi nameštaja. To se sve dešavalo uz neopisivo jaku tutnjavu za koju nisam znala šta je. Kasnije sam shvatila da se zapravo naše potkrovlje srušilo na dvorišnu stranu i da se krov urušio.

Prilično hladne glave, gledajući s ove vremenske distance, obukla sam sebe i Unu i s njom i suprugom sakrila ispod nosećeg zida blizu ulaza prepričava Nikolina Pišek drhtavim glasom. 

NE PROPUSTITE:
TRI GENERACIJE LEPOTICA: Nikolina Pišek OBJAVILA SLIKU SA ĆERKAMA a prati je i SNAŽNA PORUKA (foto)

– Shvatili smo da zenljotres nije jedan izdvojeni događaj, već da ima više udara. Drugi udarac je, kasnije smo shvatili, bio samo nekoliko procenata slabiji na Rihterovoj skali, ali nam je delovalo jednako strašno u tom trenutku.

Naterao nas je da istrčimo napolje. Tada sam videla da nećemo moći da sednemo u auto i na ulici pričekamo, kako smo planirali, jer je napolju bio sneg i veoma hladno vreme a Una je imala visoku temperaturu.

Kada smo istrčali, videli smo da je dvorište bilo potpuno blokirano materijalom kuće koja se urušila, a komadi su popadali svuda, između ostalog, na moj automobil i izlaz iz dvorišta. Izašli smo drugim izlazom, na ulicu. Onda smo se svi prebrojavali da li smo živi, i zvali jedni druge – priča Nikolina Pišek koja je u tom trenu morala da prihvati situaciju. 

NE PROSPUSTITE:
VIDEO DOKAZUJE KAKO Nikolina Pišek STVARNO IZGLEDA

– Jedan prijatelj me je nazvao da proveri kako sam i kada je shvatio da nemamo automobil a da sam na ulici s detetom koje je pod temperaturom, dovezao mi je auto u koji smo ušli, zajedno s najpotrebnijim stvarima i dva psa. Neko vreme sam provela tu, onda su došli vatrogasci i videli da niko nije životno ugrožen.

Jedna prijateljica me je pozvala telefonom i ponudila da dođemo kod nje. Sa Unom, koja u tom trenu ima visoku temperaturu, a usred pandemije virusa, nismo baš bile idealni gosti, ali moja drugarica nam je omogućila da budemo izolovane kod nje u stanu i na toplom. Posle nekoliko sati ostavila sam tamo Unu i došla do kuće da vidim šta se dešava jer su udari trajali ceo dan.

Proveravala sam da li će neko doći od nadležnih. Došli su istog dana, imali smo sreće, budući da je bilo 25.000 oštećenih zgrada. Oni su zaključili da uz određenu meru opreza možemo da boravimo u kući. Na vrata su mi stavili nalepnicu "Privremeno neupotrebljivo". Sreća u nesreći je da je to bila žuta nalepnica. Da je bila crvena, bilo bi nam zabranjeno da ulazimo u zgradu – ističe voditeljka.

NE PROPUSTITE:
Nikolina Pišek prisetila se stravičnog zemljotresa: Uzela sam Unu i sačekala sledeći udar!

– Sada živimo koliko se može živeti u ovim uslovima, a brojali smo udare danima posle kobnog jutra. Nisam spavala sledeće dve noći. Treće večeri, posle dva sata sna, bila sam na nogama. Spavamo obučeni, s najnužnijim stvarima koje su u autu. Imamo, srećom, sada jedno sposobno vozilo, u kojem su minimalne zalihe hrane i odeće. Uni i dalje nije najjasnije zašto spavamo obučeni, a ne u pidžamama.

Uz mere opreza, predostrožnosti i straha uspevamo da, koliko-toliko, normalno živimo. Bilo bi dobro da znamo da je to to i da nastavimo da živimo samo u strahu od virusa. Ipak, za nas je život spremio malo jače šamare. Ali, važno je da su svi pozitivni i da se iz stanja prvobitnog šoka i užasa sada brane humorom – rekla je Nikolina Pišek, pisao je naš magazin "Story". 

Komentari (0)

Loading