Celebrity News

Sofija Vergara samo obuče bikini i sruši Instagram! (foto)

Sofija Vergara samo obuče bikini i sruši Instagram! (foto)

Jedna od najlepših glumica Holivuda rešila je da pokaže telo u 47. godini. Zbog prizora u bikinuju mnogi su se složili da njene mlađe koleginice mogu da idu u penziju. Sofija Vergara je nikad lepša, Džo nikad srećniji, a kompleksi koleginica znatno skaču kao živa na termometru. 

Poznati holivudski par Džo Manganijelo i lepa glumica Sofija Vergara proveli su izvanredan vikend u karantinu. Izlet u svojoj luksuznoj vili na Beverli Hilsu organizovali su do najsitnijih detalja. U dvorisštu koji je opremnljena kao za film, ovaj bračni par je uživao u ispijanju osvežavajučih pića i kupanja u bazenu.

Tom prilikom, Sfoija je pokazala telo u minijaturnom bikiniju. Fotografija koju  je objavcila na svom nalogu za vrlo kratko vreme dobila je veliki broj lajkova jer je, kako se pretpostavlja Džo imao oštro oko da naglasi sve atribute svoje lepe žene.

NE PROPUSTITE:
Sofija Vergara je NAJPLAĆENIJA GLUMICA a od OVE CIFRE će vam se zavrteti u glavi!

 

View this post on Instagram

 

Bbq sunday fun day??? at hm with the same crowd ??

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Apr 26, 2020 at 5:19pm PDT

Ova izazovna fotografija na kojoj su svi primetili Sofijine izvajane noge i bujnu zadnjicu prikupila je više od 600 hiljada lajkova. Njihovi pratioci koji su ostali zatečeni telom koje je Sofija konačno pokazala, primetili su i predivan prostor u sklopu vile.

Savršeno uređen travnjak i deo za uživanje koji podseća na mini letnjikovac, san su svakog "običnog" čoveka. Sunce, topao vazduh i koktel sa kišobrančićem u ruci, definitivno bi olakšali boravak u karantinu.

Pogledajte;

NE PROPUSTITE:
Druga godišnjica braka – Sofija Vergara: Mora da sam uradila nešto mnogo dobro u životu čim sam ovako nagrađena

https://www.instagram.com/p/B_bE2l7lcck/

Sofija Vergara svesna je svog izgleda - Grudi su mi pomogle u karijeri

Sofija Vergara, poznata glumica, izjavila je da su joj bujne grudi pomogle u karijeri, kao i da se zbog njih oduvek osećala seksi.

Kao trinaestogodišnjakinja nije bila oduševljena zbog svojih bujnih grudi, te kaže da je tada mislila da izgleda kao striptizeta šta god da obuče. Ali, sada na pragu pete decenije Sofija misli drugačije.

– Zahvalna sam što ih imam i, iskreno, puno su mi pomogle u karijeri – rekla je Vergara.

Vergaru je kao sedamnaestogodišnjakinju, na plaži u Kolumbiji otkrio tamošnji fotograf. Ubrzo je započela karijeru u svojoj prvoj reklami za američko gazirano piće. I tada, kao i sada, privlačila je pažnju gde god bi se pojavila, a nakon reklame, dobila je angažman kovoditelja u dve popularne kolumbijske televizijske emisije, što joj je donelo i prve glumačke uloge.

Vergara se proslavila ulogom u seriji „Moderna porodica“, u kojoj glumi zgodnu suprugu slavnog Al Bandija (Ed O’Nil). Smatra se jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procenjuje na 120 miliona dolara. Trenutno je u braku sa glumcem Džo Manganijelo. Iz prethodnog braka ima sina Manola (25).

NE PROPUSTITE:
Beauty eksperti „poništili“ trik Sofije Vergare za čvrste grudi

Komentari (0)

Loading