Celebrity News

Da li se to čuju svadbena zvona: Sara Jo uskoro pred oltarom?

Da li se to čuju svadbena zvona: Sara Jo uskoro pred oltarom?

Pevačica Sara Jovanović nastavlja da niže uspehe u profesionalnim vodama, a emotivni život drži daleko od očiju javnosti. Ipak, otkriva da li je na pomolu venčanje sa njenim emotivnim partnerom…

 

Sara Jović je i tokom izolacije jako vredna. Pre nekoliko dana objavila je nov spot za pesmu "Kaži mi", a takođe snima i brojne klipove za Tik-Tok. Svaki put, oduševi nas izuzetnim koreografijama u kojima joj pomaže sjajni plesač iz Slovenije i partner iz spota, Žiga Sotlar.

Mlada pevačica je sada preko društvenih mreža pokrenula i plesački izazov i pozvala svoje pratioce da joj se pridruže.

Ipak, teško da će neko moći da joj parira u ovim pokretima… Pogledajte video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Apr 25, 2020 at 7:26am PDT

Zapravo, ima neko ko može da odgovori na izazov. Njen učitelj.

Njihov zajednički snimak Sara je podelila putem društvenih mreža, pa smo se zapitali ko će biti sledeći. I da li će uspeti da odgovori na ovu zahtevnu koreografiju...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Apr 26, 2020 at 8:43am PDT

Usred vanrednog stanja: Sara Jo u zagrljaju zgodnog Slovenca 

Podsetimo, Sara je nedavno kroz fotografije i video snimke najavljivala spot za pesmu "Kaži mi", a publika je prošle nedelje bila u prilici da vidi sve ono na čemu je pevačica vredno radila prethodnih meseci.

- Oduvek sam želela da imam spot sa zahtevnom plesnom koreografijom, u čemu mi je pomogao sjajni plesač iz Slovenije, moj partner u spotu, Žiga Sotlar. Nadam se da će se publici dopasti i da će zavoleti “Kaži mi“. S obzirom na to da sam se zasitila agresivnijeg pristupa u pesmama, poželela sam da ovog puta pružimo publici potpuno drugačiji vajb - lagan i nežan, a u isto vreme upečatljiv i senzualan - rekla je Sara.

Test pesme "Kaži mi" malo je provokativan, ali, kako ona kaže, to neće uticati na mlade koji prate svaki njen korak.

- Ne vidim na koji način bih mogla da dam loš primer ovim tekstom. A i trebalo bi da postoji jasno usađena razlika između uzora i vaspitne ustanove. Izvođač je tu da inspiriše, pokrene, da bude neki vid zabave, a ne jedini ili glavni izvor edukacije - rekla je pevačica za "Puls online".

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Sara Jovanović o šou u kome se proslavila, a evo šta joj je jako smetalo

 Žiga: Sara je jedinstveni umetnik

Sudeći prema reakcijama njenih fanova i visokoj poziciji među najslušanijim pesmama na Jutjubu, Sara i Žiga su uradili sjajan posao. A sve su snimili za samo jedan dan.

- Tokom svoje dosadašnje karijere bio sam deo mnogih muzičkih spotova, ali sa sigurnošću mogu da kažem da je snimanje Sarinog spota bilo jedno od najbolje organizovanih. Bio sam iznenađen što smo uspeli da sve snimimo u jednom danu. Iskreno sam bio oduševljen i iznenađen koliko je Sara profesionalna i disciplinovana. Posebno kako je uspela da tokom celog snimanja održi energiju na najvišem nivou i da najbolje od sebe. Ona je jedinstveni umetnik, kakvih je malo na Balkanu - rekao je Žiga.

Inače, slovenački plesač je poznat i kao koreograf nagrađivane Severinine turneje „Halo“, a jedan od najzapaženijih njegovih radova bio je sa Natašom Bekvalac na koncertu „S.O.S. za ljubav“.

PROČITAJTE I: Savršena u belom od glave do pete: Sara Jo okupila poznate OVIM POVODOM (foto)

Žrtva zarad slave i uspeha

Sa 26 godina pevačica Sara Jovanović ostvarila je značajan profesionalni uspeh, a kako kaže, to je tek početak. Smatra da je mnogo toga žrtvovala zarad slave i uspeha, koji, prema njenim rečima, ne dolazi preko noći.

- Kad god se teži ka nekom višem cilju, podrazumeva se neka vrsta žrtve na tom putu. Nemoguće je biti posvećen i izvanredan u nečemu i da ujedno postižeš sve što zamisliš ili poželiš. Potrebno je dosta vremena i iskustva da to i shvatiš. A onda slede unutrašnja borba sa samim sobom i pitanja kao što su - koliko ste zapravo spremni da žrtvujete sebe da biste ostvarili snove - rekla je Sara za "Puls online" i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Apr 15, 2020 at 11:45am PDT

- Koja bi trebalo da bude granica i da li uopšte postoji? Da li je moguće zadržati kontrolu nad time? Vrlo je subjektivna stvar, te vam niko ne može pomoći i odgovoriti, već vi sami morate doći do određenih zaključaka vremenom. U trenutku kada sam počela sebi jasnije da određujem prioritete, došlo je i do većih promena u mom životu.

Tajni ljubavni život

Privatan život Sara Jo drži daleko od očiju javnosti. Zato su njeni fanovi ostali zatečeni kada je krajem prošle godine objavila fotografiju sa dečkom na Instagramu.

Taj potez je mlada pevačica morala i prokomentariše.

-  Ponela me je energija tog dana, ali inače ne pričam o privatnom životu. Poenta fotografije je da se slavi ljubav - rekla je Sara za „Blic“.

Reč je TV producentu Milku Babiću sa kojim je i sada u emotivnoj vezi. Milka i Saru spaja i posao, tako da su zajedno učestvovali u nekoliko reklamnih kampanja.

PROČITAJTE I: GRADILA JE PUT BEZ SKANDALA, a evo kako Sara Jo odgovara kad je pitaju o muškarcima

Na pitanje da li na pomolu venčanje, možda sledeće godine, Sara je rekla:

- Nikad nisam imala razlog da krijem bilo šta, samo biram šta želim da podelim s javnošću, a šta želim da sačuvam za sebe. A u svom planeru se uglavnom trudim da što bolje organizujem nedelju ili mesec, a ne da proričem sudbinu (smeh) - rekla je lepa Sara za "Puls online", a na pitanje kako izgleda muškarac po njenom ukusu, kaže:

- Više puta mi se desilo da vodeći se nekim svojim (ili čak nametnutim) idealom potpuno pogrešim u izboru, tako da je bolje voditi se nekim unutrašnjim osećajem i intuicijom, bez preteranih kalkulacija.

PROČITAJTE I: Sara Jovanović: ŽELIM da budem voljena!

Komentari (0)

Loading