Celebrity News

Maja Berović pati za majkom: Od tuge smršala 10 kilograma!

Maja Berović pati za majkom: Od tuge smršala 10 kilograma!

Maja Berović zatekla se u Austriji kada je započelo vanredno stanje u Srbiji. Od tada je u karantinu i sa svojim fanovima komunicira putem društvenih mrežama, putem kojih im šalje pozitivne vibracije.

Popularna pevačica Maja Berović u strahu je za svoje najmilije. Pati za porodicom i prošlim danima kada su svi bili zajedno na okupu. Međutim, kako ističe, strah ne oseća zbog sebe nego zbog svoje pororice i celog sveta.

– Čini mi se da ovo nije strah za mene, nego strah za ceo svet. Strah zbog mojih najmilijih, moje publike, koja je uvek bila uz mene i svih ljudi koje znam. Nije uopšte naivna situacija i ne bi trebali da je uzmemo zdravo za gotovo, jer kada prođe sve ovo, a proći će, više ništa neće biti isto – sigurna je Maja.

Popularna pevačica je veoma odgovorna kada je zdravlje u pitanju, pa se pridržava svih saveta.

– U izolaciji sam već neko vreme. U kući sam i ne idem nigde. Vrlo ozbiljno sam shvatila situaciju ine prepuštam ništa slučaju. Moj jedini izlazak iz kuće je onaj kada odem u market da kupim potrebne stvari za kuću, a i tada kada izađem, trudim se da kupim što više potrebnih namirnica, kako bih što manje zadržavala napolju. Podrazumeva se da čim se vratim u kuću, operem i dezinfikujem ruke.

NE PROPUSTITE:
Zbog ove fotografije svi misle da je Maja Berović trudna! (foto)

Maja Berović  u izolaciji bavi se zanimljivim kućnim poslovima! 

Tokom vanrednog stanja mnogi su vreme karantina iskoristili da bi se bavili zanimljivim veštinama. Maja Berović se, kako piše Svet bavi interesatnim aktivnostima za koje pre izolacije nije imala vremena.

– Ovo je zanimljivo pitanje, jer sam shvatila da vreme u izolaciji koristim tako što radim sve ono za šta nisam imala vremena. Kuvam svaki dan, slažem ormare, čistim kuću, treniram i bukvalno sve ono što svaka žena radi, a ja nemam vremena kada sam poslovno aktivna, zbog snimanja i nastupa.

Iako se trudi da širi pozitivu, pevačicu ipak izjeda jedna stvar. Naime, njena majka je u Bosni. Kako piše magazin Svet, odvojenost i nemogućnost da vidi majku jako loše utiče na pevačicu.

– Maya se u početku držala dobro. Verovala je da će ubrzo sve proći i da će praznike dočekati sa svojima u Bosni, međutim, to se nije dogodilo. Otkako je uveden karantin i zabrana kretanja, Maja je smršala desetak kilograma od sekiracije i stresa, a i dalje je neizvesno kada će moći da se vidi sa najbližima, što njoj teško pada. 

NE PROPUSTITE:
Maja Berović PROGOVORILA O SVOM FINANSIJSKOM STANJU: Siromašna sam!

Iako izuzetno drži do svojih najmilijih, Maja Berović smatra da još uvek nije vreme za majčinstvo! 

Popularna balkanska zvezda Maja Berović već godinama je u braku sa svojim suprugom Alenom, a sada je iskreno za Telegraf odgovoila na pitanja o svom braku, potomcima i karijeri…

– Alen i ja se zabavljamo od moje osamnaeste godine, danas imam trideset i dve godine. Ispratio je sve moje faze i uvek je bio taj koji mi je govorio „Ovo je dobro za tebe, a ovo je loše“. Kada sam tvrdila suprotno od njega, uvek sam sačekala da prođe neko vreme kako bi donela odluku za nešto. Na kraju sam svatila da je u mnogo slučajeva bio u pravu. Ali da se razumemo, nikada sebe nismo doveli u situaciju da se posvađamo do te mere da ne razgovaramo, da neko napušta prostoriju i slično. Ako se ne razumemo u nečemu posle svega deset minuta nađemo zajednički jezik – ispričala je Maja.

NE PROPUSTITE:
Otkrila sve O LJUBAVI sa SUPRUGOM: Maja Berović o detaljima svadbe sa Alenom (foto)

Iako su u braku već trinaest godina, njih dvoje još nemaju potomke, a evo kako je Maja to prokomentarisala:

– To ne znamo, možemo da nagađamo. Mnogo je bitno da li sam sama spremna da sada kažem „odlazim na pauzu i vraćam se za dve godine“. Žene rađaju i u četrdesetima, pa nikada nije kasno. Neće mi proći vreme ako za tri ili četiri godine se odlučim na majčinstvo. Želim da radim i da nastupam, da snimam, to je moj posao i sa radošću ga radim – ističe pevačica.

Komentari (0)

Loading