Celebrity News

Dea Đurđević pobedila najveći strah! Voditeljka ponovo vozi!

Dea Đurđević pobedila najveći strah! Voditeljka ponovo vozi!

Dea Đurđević nije prestala da radi u vreme epidemije opasnog virusa. Iako zbog terapija koja prima spada u grupu posebno osetljivih, na posao dolazi u svom autu kojim sama upravlja iako joj je ruka u gipsu! 

Dea Đurđević posle jezive nesreće u kojoj joj je autobus bukvalno otkinuo ruku, preživela je a onda i spasila ruku. Živi i radi kao da je sasvim zdrava.

Za samo godinu dana imala je 21 operaciju i preko 200 uspavljivanja, a čeka je još tretmana. Nedavno je po prvi put uspela sama da pomeri dva prsta na povređenoj ruci. I, sami lekari iznenađeni su njenim napretkom.

Iako su neki prolaznici videvši Deu za volanom ostali šokirani pitavši se da li je to uopšte po zakonu, izgleda jeste i to je sasvim u redu.

Dea ima dozvolu za upravljanje vozilom koje je verovatno prilagođeno njenom invaliditetu.

NE PROPUSTITE:
Dea Đurđević otkrila da je nedeljama SANJALA NESREĆU

Dea Đurđević - Najvažnije je da nisam više u životnoj opasnosti

Ne sumnjamo da je Dea sve to odgovorno obavila tim više što je u međuvremenu osnovala je udruženje “Budimo bezbedni”. Na tribinama širom Srbije govori o potrebi da učesnici u saobraćaju postanu pažljiviji i da više vode računa o bezbednosti drugih svih.

– Toliko su mi puta rekli doktori Dea, sada je težak period, moramo da se borimo zajedno, da preguramo još samo ovo. A ispostavilo se da je ceo moj boravak u bolnici, ustvari, bio taj težak period i da ga još nismo u potpunosti pregurali, jer i dalje imam razne poteškoće. Ali, najvažnije je da nisam više u životnoj opasnosti.

I u tom periodu kada sam bila licem u lice sa smrću nikada, ali baš nikada, nije mi bila opcija smrt. Odbijala sam da umrem. Ja nisam zaslužila da umrem i to nisam smela da dozvolim. Borila sam se svom snagom! I onom koju nisam ni znala da imam kako bih preživela.

NE PROPUSTITE:
Dea Đurđević NIKAD NIŠTA NE KRIJE, pa tako ni trenutak kada će se UDATI

Najteže mi pada to što ne mogu sama da se istuširam, obučem i jedem. Strašno je kada si nemoćan za neke osnovne životne potrebe. Mada, mogu da hodam, da zagrlim, da radim i to je nešto o čemu sam maštala mesecima dok sam ležala u bolnici – rekla je nedavno Dea za SVET i objasnila kako izgledaju njeni dani u karantinu sa dečkom Mladenom Mijatovićem.

– On nosi masku na svakom terenu i ja sam odgovorna, ali on je mnogo više pažljiv i obazriv. On nas je, recimo, zatvorio u karantin. Kao i svi novinari, ide na teren, ali jako pazi, nosi masku i rukavice i sve je po propisima. Trenutna situacija nam nije uništila čar ljubavi i zajedničkog života, dezinfikujemo stalno sve po kući i to je negde normalno, prenosi VIP radar.

NE PROPUSTITE:
Dea Đurđević: Ja sam heroj koji je pobedio udarac autobusa od 10 tona!

 

Dea Đurđević - Intimna ispovest koja je rasplakala Srbiju!

Dea Đurđević, voditeljka TV Pink je 7. februara 2019. godine umalo ostala bez ruke. Na nju je dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, naleteo autobus koji je voditeljku udario velikom silinom.

U februaru 2020. u jutarnje, programu na TV Pink koji inače vodi sa kolegom Predragom Sarapom prisetila se svih detalja iznevši čak i one koje do sad niko nije znao.

Da je iz svih nedaća izašla kao prava lavica Dea Đurđević od momenta nesreće pa sve do danas bila je sigurna da će preživeti. Optimizam i snaga nikad je nisu napuštali…

– Više sam bila u operacionoj sali nego u sobi! Tri puta su me vraćali iz mrtvih. Dva puta u sobi i jednom u operacionoj sali. Mlađa kaže – ona da je normalna ta ne bi preživela. Kada je bilo to na tom trotoaru, želela sam da ostanem budna da kažem ono što još imam da kažem nekim ljudima koje stvarno volim.

Videla sam neke ljude s kojima radim negde sam ja sve vreme u komunikaciji s njima, bilo mi je teško i njih da izneverima, a najiskrenije bilo mi je žao da umrem a da ne kažem mami i Mlađi sve što hoću da im kažem - rekla je Dea i dodala: 

- Nikakve slike mi se nisu vraćale, ali mi je nedostajalo da im kažem nešto što još nisam. Pa sam se onda setila i svih prijatelja kojima bi nešto trebalo nešto da kažem.

U bolnici nisam bila svesna svojih povreda i da mogu svake sekunde da umrem. Iako su oni meni to rekli. Doktor mi je jednom rekao: ‘Dea, slušaj, moraš da nam potpišeš ovo i da nam dozvoliš sve, ti ćeš večeras umreti, nemoj da se šališ, ja moram da znam da ja mogu sve da uradim da ti spasim život.’

Ja sam njemu rekla; ‘Šta ti je, nema šanse.’ Ne veruješ! Skupljaš neku nadljudsku snagu – objašnjavala je Dea Đurđević i dodala:

– Posle dva i po meseca sam udahnula svež vazduh. Do tad nisam plakala – otkrila je ona.

NE PROPUSTITE:
Dea Đurđević nije više mogla da ćuti, pa OTKRILA TAJNU: Evo šta je redovno radila dok je bila u bolnici (video)

Komentari (0)

Loading