Celebrity News

Ljubav slavimo svaki dan: Tijana Dapčević i njen muž proslavili 19 godina braka (foto)

Ljubav slavimo svaki dan: Tijana Dapčević i njen muž proslavili 19 godina braka (foto)

Pevačica Tijana Dapčević kaže da godišnjice braka ne obeležava na neki poseban način, već se ona i njen suprug Milan trude da odnos neguju svakog dana umesto jednom godišnje

Tijana Dapčević i njen suprug Milan proslavili su 19. godišnjicu braka.

Poznata pevačica kaže da bračne jubileje ne obeležava na neki poseban način, već se trudi da njihov odnos bude savršen svakog dana.

- Ljubav obeležavamo svaki dan, ne samo taj jedan godišnje, mislim da je to bez veze - rekla je ona za "Blic".

Ipak, Tijana nije ovaj dan potpuno zanemarila već je javno svom suprugu Milanu čestitala godišnjicu putem društvenih mreža otkrivši deo njihovog razgovora.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Tijana Dapčević potpuno promenila imidž, NEĆETE VEROVATI kako sada izgleda (foto)

 

View this post on Instagram

 

Svaki dan te volim pile❤️?srecna nam godisnjica @milandapcevic Ja:”koliko smo vec u braku Mile?” Mile: “kol’ko oces”??❤️❤️

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on Apr 28, 2020 at 3:46am PDT

Želimo da odemo što dalje odavde

Pevačica vedrog duha i uvek lepo raspoložena otkrila je kako sa Milanom provodi vreme u izolaciji.

- Vreme provodimo ovako: jedemo, kuvamo, pa opet jedemo, đuskamo, pevamo, pa jedemo, igramo karte, radimo domaći i učimo školu - prenosi Puls Online.

Nadamo se da neće nabaciti višak kilograma, jer pred nama je - leto. Bez korone, molimo se.

Kako se njih dvoje spremaju za ’dan posle’, Tijana je rekla:

- Planiramo da otputujemo negde što dalje odavde, da uživamo - poručila je uz pesmu Bebi Dol: “Hajde da uzmemo neki dobar auto i odemo negde gde nikog nema”.

PROČITAJTE I: Tijana Dapčević: Bila bih bez dinara da nemam muža

Ne podnosi sport, a supruga upoznala na košarkaškoj utakmici

Podsetimo, Tijana je svojevremeno otkrila da je supruga Milana upoznala na košarkaškoj utakmici.

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) čitala je pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako...

- Dve škole, jednu akademiju i nekoliko ljubavi kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom - poručila je Tijana svojevremeno na društvenim mrežama.

Posle fatalnog susreta na košarkaškoj utakmici u Somboru i posle samo četiri dana zabavljanja Tijana i Milan su počeli da žive zajedno. Venčali su se krajem aprila 2001, a sina Vuka su dobili 2009. godine.

PROČITAJTE I: Tijana Dapčević: Nisam odustala od namere da Vuk dobije sestru

U jednom intervjuu Tijana je rekla da ju majčinstvo promenilo i učinilo boljom osobom i da bi volela da rodi drugo dete. Otvoreno je govorila da godinama nije mogla da ostane u drugom stanju. Na pitanje da li bi probali vantelesnu oplodnju, poznata pevačica je rekla.

- Kada dođe momenat da se to uradi. Videćemo. Iz ove prespektive sada mogu da kažem uradićemo i to pa da vidimo šta nam bog da. Ali njegova je zadnja, ovog inženjera sa plavim očima.

PROČITAJTE I: Tijana Dapčević: Nema idealnog braka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on Feb 18, 2020 at 3:21pm PST

Tijanine karantinske pesme

A dok ne sedne u auto i ode daleko odavde, Tijana vredno radi ono što najviše voli - bavi se muzikom. Tako smo imali priliku da na njenom Instagram profilu da čujemo neke divne melodije koje je iz karantina pripremila za svoju vernu publiku.

Iz riznice makedonskih pesama izdvojila je "Kalino mome“. Tu je i njen veliki hit "Zemlja mojih snova" (Korona Jam), zatim "Zlatni dan" i mnoge druge.

A kako dolikuje situaciji, Tijana je osmislila i jednu novu numeru pod nazivom "Izolacija".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on Mar 28, 2020 at 5:47am PDT

Karantinska "Za milion godina"

Takođe, Tijana je nedavno učestovala i u snimanju nove verzije čuvene pesme "Za milion godina", zajedno sa brojnim popularnim domaćim muzičarima i glumcima.

Svako iz svog doma, ujedinjeni u istoj želji, poslali su univerzalnu poruku da se život nastavlja i da straha ne treba da bude sve dok jedni drugima pružamo podršku i ljubav.

Podsetimo, originalna pesma „Za milion godina“ nastala je 1985. godine, a prvobitno su je kao podršku Bobu Geldofu u borbi za ljudska prava u Africi pevali i svirali muzičari iz bivše Jugoslavije među kojima su bili Zdravko Čolić, Masimo Savić, Bajaga, Dado Topić, Marina Perazić, Slađana Milošević i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading