Celebrity News

Konačno odlučila da o svemu progovori javno: Goca Tržan otkrila zbog čega je napustila "Tap 011"

Konačno odlučila da o svemu progovori javno: Goca Tržan otkrila zbog čega je napustila "Tap 011"

Pevačica Goca Tržan karijeru je započela devedesetik, kada je bila članica tada popularne grupe "Tap 011". Iako je ovaj originalan bend bio Gocina odskočna daska na domaćoj muzičkoj sceni, ona je bila prva koja je napustila "Tap 011" nakon pet godina uspešne saradnje.

Goca je sada, mnogo godina nakon događaja, konačno odlučila da u emisiji "Iz profila" otkrije zbog čega se odlučila za solo karijeru.

- Posle proslave nove 1999, imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući. Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011 - pričala je pevačica.

A post shared by @foto.nostalgija on May 9, 2017 at 5:59am PDT

Upravo zbog besparice, Goca je napravila najveći rizik u životu, pa je nastavila sama.

- Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana. Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna - rekla je pevačica u emisiji "Iz profila".