Celebrity News

Ceca Ražnatović presekla! Pevačica donela odluku koja će joj promeniti život!

Ceca Ražnatović presekla! Pevačica donela odluku koja će joj promeniti život!

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović donela je važnu odluku, te odlučila da promeni svoje životne navike i potpuno se posveti zdravijem načinu života

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović neprestano privlači pažnju fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a veliki broj komentara koje dobija tiču se njenog izgleda.

Mnogi joj kažu da joj na izgledu mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke.

Iako dosta može da zahvali dobrim genima, poznata pevačica je nedavno odlučila da promeni životne navike i posveti se zdravijem začinu života.

- Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim zdravije da živim! Jednostavno je došao trenutak. Posetila sam sjajnu divnu nutricionistkinju. Godinama se znamo preko zajedničkih prijatelja, te je ona uvek govorila: ‘Dođi Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu’ - rekla je Ceca, a prenosi "Kurir" i dodala:

- Uvek sam nalazila izgovore da meni to ne treba. Smatrala sam da se zdravo hranim, a uz sve to postim svaki post. Ali smo sele, napravile plan želja i neophodnosti i uživam u tome.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Ceca Ražnatović zarađuje i dok sedi u vili! Od ovoga dobija 150.000 evra

Pored promene ishrane, Ceca Ražnotović donela još jednu važnu odluku

Takođe, istakla je da je konačno ostavila i cigarete.

- Na ishranu sam se veoma brzo navikla i mogu da kažem da mi sve to i te kako prija. Prvih nedelju dana je možda najteže, a onda sve posle ide bez problema. Cigarete sam, kao mnogi drugi pušači, godinama govorila da ću ostaviti sutra, prekosutra, od ponedeljka i tako dalje. Lako je naći izgovor. Ali u jednom trenutku sam shvatila da mi ne prijaju i lako sam ih se rešila. Dođe to kod čoveka - objašnjava Ceca.

Ali, to nije sve.

Iako nije pobornik vežbanja, Svetlana Ceca Ražnatović je rešila da promeni i tu naviku.

- Polako, pa nemam ja više dvadeset godina. Nisam pobornik vežbanja, na to me je teško naterati, ali sve se može kad se hoće. Ali neka o vežbanju govore rezultati, odnosno komplimenti kada ih budem dobijala, a ne da ja pričam o tome - rekla je Ceca u razgovoru za pomenuti list.

PROČITAJTE I: Seksepil u karantinu: Ceca Ražnatović pokazala da i bez šminke izgleda savršeno! (foto)

Ceca blista od sreće

U poslednje vreme mnogi su primetili da Ceca blista, a kažu da je to obično tako kada je žena ispunjena i srećna.

- Trudim se da kao što sam uvek bila svoja, da tako nastavim sada. Svako od nas ima različito merilo sreće, nekoga čini srećnim to što će uveče izaći u grad i doći ujutru u pet kući, a nekog to kada mu je srce ispunjeno ljubavlju i emocijom - rekla je Ceca z "Blic" i dodala:

- Uz sve to bitno je da imate s kim da podelite sve to, a u mom slučaju imam da podelim sreću sa ljudima koji su srećni zbog mene. Danas je to bogatstvo. Moja porodica je uvek uz mene i da se međusobno podržavamo u svemu onom dobrom.

PROČITAJTE I: Koji je to skupocen poklon Ceca Ražnatović dobila od zeta?

Komentari (0)

Loading