Celebrity News

Boban Rajović ukrstio glas sa sinom legendarnog Robina Giba, a povod je mnogo jak

Boban Rajović ukrstio glas sa sinom legendarnog Robina Giba, a povod je mnogo jak

Boban Rajović nedavno je održao akustični koncert kao podršku svima koji se hrabro bore protiv korona virusa. Ova izvedba bila je posvećena svima koji sede u svojim domovima u ščekivanju normalizacije stanja. 

Medjutim, uskoro je dobio poziv da ponovo peva, u humanitarne svrhe, ni manje ni više nego od Srpskog saveta Velike Britanije.

Reč je o koncertu “U ovome smo zajedno”, u organizaciji Srpskog saveta Velike Britanije, koji za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava tokom krize koju je prouzrokovao COVID-19, za zdravstvene sisteme u Velikoj Britaniji i Srbiji.

Donacije su podeljene 50/50.

50% prihoda otići će NHS-u, a 50% za srpske bolnice preko fondacije Princeze Katarine.

NE PROPUSTITE:
Princeza Katarina Karađorđević: Boravak u Dubaiju sa humanim ciljem

Boban RajovićKoncert se emituje danas, 3. maja, u 18 časova po našem vremenu!

Kako se navodi na zvaničnoj stranici Srpskog saveta Velike Britanije - svi ljudi dobre volje da pomognu uživaće u lajv koncertima i performansu sledećih izvodjača:

RJ Gibb (sin pokojnog Robina Gibba iz grupe Bee Gee's), Boban Rajović - srpska pop zvezda, te Andrev Eborn koji će izvesti živu magiju za sve vas.

Medjutim, ovo će po mnogo čemu biti jedinstven onlajn spektakl. Kako saznajemo, Boban ukrstio glas sa RJ Gibom, sinom legendarnog pevača Robina Giba, nekadašnjim članom čuvene grupe Bee Gees.

Oni su zajedno otpevali čuvenu pesmu “How Deep Is Your Love”, a poruka je samo jedna - sloga i podrška naroda Velike Britanije i Srbije u teškim vremenima.

Live stream možete pratiti na Facebook-u i Youtube-u!

NE PROPUSTITE:
Aleksandar i Katarina Karađorđević: Najlepše je tamo gde su vam koreni!

Komentari (0)

Loading