Celebrity News

Obožava luksuz! Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće!

Obožava luksuz! Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće!

Katarina Grujić na raskošnom i preskupom porodičnom domu prepunom antikviteta i umetničkih predmeta zavide mnogi na estradi.

No, pevačica ne staje ovde, tako da se pitamo šta će sada biti kada završi preuređenje svog bazena! Kako saznaje SVET, Katarina Grujić rešila je da prekrati vreme izolacije tako što će bazen koji je sada u okviru kuće proširiti i na dvorište. Samim time dobiće deo na otvorenom koji će koristiti leti.

Ovo zadovoljstvo je košta 25.000 evra. S obzirom na to da Katarina Grujič mnogo radi samim tim ni ne čudi činjenica da mnogo i ima. Iako su roditelji rekli da će sve platiti, ona želi da časti sebe, a i roditelje jer joj nove pesme broje milionske preglede.

A ako se na leto uželi morske vode, uvek može da skokne do Budve gde Grujići imaju porodičnu vilu, piše SVET u novom broju.

Pevačica Katarina Grujić ne može dan da zamisli bez svoje porodice za koju je mnogo vezana. Pošto je često odsutna od kuće zbog prirode posla, zvezda „Granda„ raduje se slobodnim danima, koje najčešće provodi sa majkom Biljanom, ocem Milićem, sestrom Bojanom i sestrićem. 

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić otkrila koliko pari skupocenih cipela poseduje u svojoj kolekciji (foto)

U luksuznoj porodičnoj kući, koja važi za jednu od najlepših i najvećih na Voždovcu, Katarina Grujić ima svoj zaseban stan, u kojem poseduje sve što joj je potrebno.

Katarina Grujić koja izuzetno voli glamurozan stil života, stan je sredila ga je po svom uksus, pa najčešće u njemu i boravi.

– Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a prethodno smo živeli u stanu. Rođena sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se tu najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim.

To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači. Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. 

NE PROPUSTITE:
Pevačica Katarina Grujić 5.000 evra potrošila na „sobu za mučenje“

- Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: “ Hoću da idem kući kod mame“. Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom – kaže Kaća i dodaje da je eksrept u kulinarstvu.

– Moja mama je zadužena za taj deo, ali meni nikada nije problem da i ja uđem u kuhinju i spremim nešto. Volim to, kao i da iznenađujem svoju porodicu ukusnim specijalitetima, a pogotovo sestrića. Kada sam slobodna, gledam da što više vremena provodim sa sestrićem i da se što više igram sa njim. Sad je najslađi. Sve će mi to nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući – kaže pevačica, koja će se do kraja godine useliti u svoj novi prostor.

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić: Dečko treba da me zavede mozgom, a ne izgledom

Ukoliko vam je nestalo inspiracije za oblačenje, Katarina Grujić ima odličnu modnu kombinaciju za predstojeće dane.

Pored glamuroznog načina života, Katarina Gujić voli i skupocenu odeću i cipele. Izuzetno drži do sebe i do svog izgleda, a na njen garderober ne smemo ni da pomislimo.

Skupi komadi odeće i moderni aksesoari njen su modni stil i u dnevnim varijantama, a elegancija apsolutni je "must have" na javnim gostovanjima i nastupima.

Pre nekoliko dana prelepa Katarina Grujić privukla je pažnju stajlingom koji je podsetio na stil Olivije Njutn Džon iz Briljantina.

Kratak kožna jaknica roze boje u kombinaciji sa uskom suknjom identične boje, na Katarini je delovalo kao saliveno. Moderni naočari dali su dodatni pečat, a Katarina izgledala je kao da upravo zaplesati sa Džonom Travoltom.

Pogledajte!

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić: Umem da se branim od ludaka

 

View this post on Instagram

 

Think pink @FashionNova ? fashionnovapartner

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Apr 15, 2020 at 5:56am PDT

Komentari (0)

Loading