Celebrity News

Nova uloga pop dive: Nataša Bekvalac menja profesiju? (video)

Nova uloga pop dive: Nataša Bekvalac menja profesiju? (video)

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, možemo zaključiti da se popularna pevačica Nataša Bekvalac uželela scene, a sigurno ćemo uskoro videti šta nam to novo sprema...

 

Nataša Bekvalac gotovo svakodnevno se putem društvenih mreža druži sa ogromnim brojem poštovalaca njenog lika i dela, a sudeći prema jednoj od poslednjih objava, njeni fanovi su mogli da zakluče da lepoj Novosađanki nedostaju svetla pozornice.

Strogi karantinski dani su prošli i vreme je za akciju. A gde bi drugo Nata usmerila svoju kreativnu energiju nego na pozornicu.

Prosto, ima ljudi koji su rođeni za scenu!

A Nataša Bekvalac menja profesiju?

Iako je pre nekoliko dana Nataša Bekvalac preživela dramu kada je nepoznati muškarac ušao u njen dom u Čeneju, ona se nije uplašila i nije se oglašavala povodom tog događaja, već je pažnju fanova skrenula na nešto drugo.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Drama u porodičnom domu! U kuću Nataše Bekvalac upao nepoznat muškarac!

Naime, Nataša je objavila seriju slika kojima se prisetila „dobrih, starih dana“.

Tu se našla i fotografije koja nas je vratila u 2016. godinu kada je Nataša Bekvalac igrala u predstavi "Tajna Crne Ruke" u Srpskom narodnom pozorištu.

- Opet bih igrala u predstavi. Ubuduće ću u svakim od ovih projekata više uživati, ceniću više čak i strah i stres kao sastavni deo svakog projekta. Pevala ili glumila, meni ove daske život znače - napisala je Bekvalčeva na Instagram storiju.

Glumački poduhvat Nataše Bekvalac

Podsetimo se kako se Nataša Bekvalac snašla u glumačkim vodama.

Predstavu "Tajna Crne Ruke" na scenu je 2016. godine postavio čuveni reditelj Ljubiša Ristić, koji je još pre premijernog izvođenja u Sava centru izazvao burne reakcije javnosti zbog činjenice da je izabrao Natašu Bekvalac da tumači jednu od uloga.

Zbog ovog Ljubišinog izbora mnogi glumci su se bunili, a neki su podržavali lepu pevačicu. Sama Nataša je izjavljivala da će možda i odustati od uloge i prepustiti predstavu alternaciji Bojani Stamenov.

Nataša je tumačila lik Drage Mašin i pojavila se u svega dve scene.

Ipak, Nataša je profesionalno izvela i odigrala svoje numere, a prisetimo se kako je to izgledalo:

Mjuzikl "Tajna Crne Ruke" se, inače, sastojao od važnih istorijskih događaja poput atentata na kralja Aleksandra Obrenovića i njegovu ženu Dragu Mašin, kao i na Franca Ferdinanda.

Binom su "prošetali" i Gavrilo Princip, Milunka Savić, Ivo Andrić i glavni lik predstave Dragutin Dimitrijević Apis kojeg je tumačio i "otpevao" Dušan Svilar.

Da li to Nataša Bekvalac menja profesiju? Da li će se posle njene objave, u kojoj je poželela da se ponovo okuša u glumačkim vodama, javiti neki reditelj ili producent, ostaje da se vidi.

Možda bi lepa i uspešna pevačica mogla da se okuša i na velikom platnu...

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Menja život iz korena! Nataša Bekvalac najavila totalni preokret (foto)

Komentari (0)

Loading