Celebrity News

Konačno! Anastasija Ražnatović podelila lepe vesti! (foto)

Konačno! Anastasija Ražnatović podelila lepe vesti! (foto)

Anastasija Ražnatović je svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala lepim vestima. Uskoro stiže "Promašena"

 

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović sama je odabrala pravac kojim će teći njen život na svim poljima.

Nezavisnost u odlukama, željama i procenama se isplatila, a to dokazuje činjenica da Anastasija u celom regionu ima status jednog od najpopularnijih izvođača nove generacije.

Nedavno je svoju publiku obradovala novim pesmama i spotovima, a sada je fanovima podelila još jednu lepu vest.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju uz tekst kojim je obavestila sve o svojoj novoj pesmi koja će uskoro ugledati svetlost dana.

- Dragi moji, uskoro vam poklanjam nešto što ste dugo čekali sa moje strane, a to je balada. Od srca izvedena i stvorena, samo za vas. Uskoro "Promašena" - napisala je Anastasija i pokrenula lavinu pozitivnih komentara brojnih pratilaca koji sa nestrpljenjem iščekuju novu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on May 6, 2020 at 12:36pm PDT

Anastasija Ražnatović: Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od normalnog sveta

Nedavno je popularna mlada pevačica otkrila koliko se promenila otkako je ušla u svet šou biznisa.

- Mislim da se nije specijalno promenilo, jedno što mogu da kažem da se promenilo jeste to što sam dobila na samopouzdanju, s obzirom na to da su pesme fenomenalno prošle. Dobila sam, nekako, malo drugačiju publiku i jedino sam se promenila u tom profesionalnom smislu. Privatno, kao osoba, ostala sam potpuno ista - rekla je nedavno za „Telegraf“ mlada pevačica i dodala:

- Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od normalnog sveta. U smislu devojaka koje su anonimne. Isto plačem, isto se radujem i veselim. Volim sve one stvari koje sam volela pre nego što sam izdavala pesme.

Dodala je da voli da peva i sluša mamine pesme, pogotovo one starije, pa ako bi morala da bira da prepeva neku od njih to bi bila „Oprosti mi suze“.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović za „Story“: NE ŽELIM DA ZAVISIM OD MAJKE

Đorđe mi daje vetar u leđa

U nedavnom intervjuu u magazinu „Story“ Anastasija je otkrila da njen partner Đorđe ne učestvuje u donošenju odluka kada je u pitanju njena karijera, ali da je uvek spremna da čuje njegovo mišljenje.

- Njegov savet mi uvek i u vezi sa svim puno znači. Dragoceni su mi njegovo iskustvo, obrazovanje i inteligencija.

Anastastija i Đorđe su već dugo u vezi, a na pitanje po čemu je ona danas drugačija u odnosu na svoj početak, rekla je:

- Kao i svaka veza, kroz vreme se razvija, postaje lepša, dublja i zrelija. Već tri godine smo zajedno i mislim da je vreme uradilo svoje po tom pitanju.

NE PROPUSTITE:
Opljačkana Anastasija Ražnatović usred dana

Za svoju vezu kaže da je stabilna i da u njoj niko nikog nije menjao.

- Niti je on menjao mene, niti sam ja njega. Jedno drugo smo zavoleli onakve kakvi jesmo. Mislim da odlično funkcionišemo baš zato što jedno drugom pružamo vetar u leđa, zato što smo jedno drugom podrška i inspiracija, a ne kočnica i neka stega koja menja.

NE PROPUSTITE:
Rano je za brak: Pevačica Anastasija ne želi da se uda!

Pošto je njen brat Veljko oženjen, a uskoro očekuje i dete, pitali smo Anastasiju da u porodici postoji pritisak da se i ona uda.

- Apsolutno ne. Moja porodica zna moj stav i mišljenje o tome i niko me ne pritiska niti požuruje s tim. Puštaju me da sama rukovodim svojim emotivnim životom i ne mešaju se u njega, što je po mom mišljenju i normalno.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović otkrila: Evo kakav su dogovor kao mali napravili Veljko i ona, a i danas ga poštuju

Kaže da se divi svojoj majci, a Ceca, takođe, ne krije koliko je ponosna na svoju ćerku.

- Moja mama je ponosna na mene, a ja sam ponosna zbog njenog ponosa. Čitavog života divim se svojoj majci, pre svega kao mami, kao čoveku, a naravno, divim se i njenoj karijeri. Da li će neko postati zvezda koja će sijati približnim sjajem kao ona - ne znam.

- Znam da će moja mama još dugo biti zvezda broj jedan i sigurna sam da ono najbolje od nje tek sledi. Biću srećna da nižemo uspehe zajedno.

NE PROPUSTITE:
Rekla „NE“ CECI: Anastasija Ražnatović odbila duet s majkom

Komentari (0)

Loading