Celebrity News

Tetovaža umesto burme: Da li se to Điđi Hadid tajno udala? (foto)

Tetovaža umesto burme: Da li se to Điđi Hadid tajno udala? (foto)

Kako javljaju strani mediji izgleda da su se Điđi Hadid i Zjan Malik venčali u tajnosti.

Jedna od najlepših manekenki na svetu, Điđi Hadid pre nekoliko dana otkrila javnosti da je u drugom stanju. Na svom 25. rođendanu nazirao joj se trudnički stomak i svima je odmah sve bilo jasno. Turbulenta ljubav Điđi i Malika dobila je najbolji mogući epilog – stiže prinova!

Budući da sada mediji o tome naširoko pišu, ali i prate svaki detalj u vezi sa ovim ljubavnim parom, isplivala je nova informacija, naravno.

Strani mediji donose vest da su se Điđi Hadid i Zajn Malik venčali u tajnost. Tome je po svemu sudeći posvedočila i ova tetovaža.

Naime, jedan stih pesme koja se često čita na venčanjima umesto zaveta, što je mnoge nateralo da pomisle da je posvećena njegovom braku sa manekenkom.

Evo kako glase ove reči:

Rođeni ste zajedno i zajedno ćete ostati zauvek
Bićete zajedno i kada bela krila smrti raspnu vaše dane
Bićete zajedno čak i u Božijem sećanju
Ali, neka bude prostora u vašem zajedništvu
I, neka vetrovi raja plešu između vas
Volite se, ali ne pravite vezu ljubavi
Neka nastane more između obala vaših duša
Dopunite šolju jedno drugome ali nemojte piti iz jedne šolje
Dajte jedno drugom hleba, ali ne jedite istu veknu
Pevajte i plešite zajedno i budite radosni.
Dozvolite jedno drugom samoću. 

Pogledajte!

NE PROPUSTITE:
Tajna divnih „nude“ usana Điđi Hadid: Trik se krije u samo jednom proizvodu

Bajkovita proslava rođendana Điđi Hadid u izolaciji!

Lepa manenka objavila je zanimljive video priloge sa svog rođendana koji je proslavila u Pensilvaniji, a ako se dobro zagledate, na njoj se već vidi trudnički stomačić. Raspoložena i nasmejana pozirala je sa Zajnom i svojim prijateljima i čini se da je nakon brojnih svađa koje su prošli, sada konačno sve u najboljem redu.

Emotivan odnos Điđi i njenog egzotičnog dečka, prošao je mnogo uspona i padova. Na kraju, ova turbulenta ljubav ipak je pobedila i dobila najlepši mogući epilog.

NE PROPUSTITE:
Fanovi ljuti na Điđi Hadid: Nije dobrodošla na reviju „Victoria’s Secret“ u Kini zbog rasističkog ponašanja

 

View this post on Instagram

 

❣️?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 25, 2020 at 5:49pm PDT

Budući da je njena majka, Jolanda Foster, njena najveća podrška i kada je njena manekenska karijera u pitanju, tako je i ovoga puta. Prelepa Jolanda presrećna je što u porodicu Điđi stiže nova lepotica, ali nije krila koliko je šokirana što se vest toliko brzo proširila.

– Još uvek sam šokirana što je to dospelo u novine. Ali naravno da sam uzbuđena što ću postati baka. Osećam kako je cela porodica presrećna nakon ove vesti – izjavila je Jolanda.

NE PROPUSTITE:
NOVA MODA ILI OTPALO DUGME: Điđi Hadid pokazala kakvim poprsjem raspolaže (foto)

Điđi Hadid - Uspešna manekenka sa etiketom!

Điđi Hadid, lepu i uspešnu manekenku stavili su na stub srama i optužili su da svu slavu duguje svojim poznatim roditeljima, mogulu za nekretnine Mohamedu Hadidu i bivšoj manekenki Jolandi Hadid.

Njen uspeh u manekenstvu mnogi su osporavili upravo zbog toga, međutim u jednom u intervjuu za američki magazin Điđi Hadid odgovorila je svim ljudima koji su je na ovaj način kritikovali.

Zbog bogatih roditeljka često je bila na medi osuda, pa je ovim rečima rešila da sve postavi na svoje mesto i zludradim komentarima stane na kraj!

– Čujem da ljudi pričaju kako ne zaslužujem da budem tamo gde jesam trenutno jer dolazim iz uspešne porodice, ali moji roditelji su teško radili da bi stekli sve što imaju. Moj tata je bio izbeglica. Mama mi je rođena u maloj sredini i preselila se u Njujork kako bi zaradila nešto novca za svoju porodicu. Oboje su se namučili da bi mi pružili lep život i baš zbog njih se i ja trudim da budem vredna – ispričala je Điđi i zaključila:

– Neću se kriti u kući samo zato što će neko reći da sam uspešna zbog svojih roditelja.

NE PROPUSTITE:
Skandal: Otac supermodela Bele i Điđi Hadid našao se na meti ozbiljnih optužbi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 29, 2020 at 6:57pm PDT

Komentari (0)

Loading