Celebrity News

Voditeljka Jovana Joksimović: Naučila sam da živim u strahu!

Voditeljka Jovana Joksimović: Naučila sam da živim u strahu!

Voditeljka Jovana Joksimović već dugo, uspešno balansira između poslovne i porodične žene. Ona kaže da njena deca jesu podnela određenu žrtvu, ali da se ne kaje ni zbog jedne odluke koju je morala da donese. 

Po nemislosrdnim kuloarima ovdašnje javne scene svojevremeno je moglo da se čuje jedno interesantno pitanje. Šta treba Jovani Joksimović da svako jutro ustaje pre pevaca, kada se već dobro udala za poznatog pevača. 

Ljubav prema poslu mnogima nije dovoljno jasan motiv, ali je Jovana imala životnu sreću da spozna i uživa u nečemu što obožava svim svojim bićem. Tako je postala jedno od najcenjenijih TV lica kod nas.

Možda bi za neke dušebrižnike voditeljka Jovana i bila svedena samo na suprugu da pre toga nije izgradila blistavu karijeru i zavredi poštovanje čak i najvećih cinika.  Ona danas ima sve, pa pored skladnog braka, sa velikim zadovoljstvom rano ustaje kako bi pozdravila gledaoce.

Ta kombinacija je, kako je voditeljka još davno shvatila, prava mera istinske sreće.

NE PROPUSTITE:
Jovana Joksimović otvoreno o odnosu sa Željkom: Ljudi ne znaju, a pričaju o našem braku!

Naravno svaka sreća ima svoju cenu a o svojim, voditeljka Jovana Joksimović otvoreno govori za naš magazin "Story".

I posle toliko godina bavljenja javnim poslom, rekli ste nedavno da vam je neobično kada ste vi intervjuisana strana. Dodali ste i da biste svašta imali da pitate samu sebe. Koje vam prvo pitanje pada na pamet?

- Neobično mi je jer smatram da i za davanje intervjua treba imati trening, znanje i odličnu pripremu. Nija lako to uraditi kada ne znate sva pitanja. 

Koje je prvo pitanje bi sebi Jovana postavila, kao i celokupan intervju pročitajte u najnovijem magazinu "Story" koji je u prodaji do 19. maja. 

 

Komentari (0)

Loading