Celebrity News

Za ljubav ne postoje granice: Trudna Sofija Milošević ide kod Luke u Španiju!

Za ljubav ne postoje granice: Trudna Sofija Milošević ide kod Luke u Španiju!

Atraktivna manekenka Sofija Milošević sprema se na put Španije kod svog izabranika Luke Jovića!

Trudna Sofija Milošević veoma je zabrinuta za svog izabranika, budući da je trenutno povređen i da boravi u Madridu. Razdvojenost učinila je svoje, te je Sofija, kako piše Blic, uradila sve neophodne zdravstvene preglede kako bi dobila dozvolu da putuje u Španiju.

- Stalno su na vezi putem video-poziva, a društvo joj prave najbliži dok je u Beogradu. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Ona se zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se neriva, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni dok je u drugom stanju. Luka je zasmejava, pokušavaju oboje da skrenu misli. Ono što mu je Sofija obećala je da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega - kaže izvor blizak manekenki i dodaje: 

- Ona sada završava obaveze oko svog modnog ateljea, kako bi saradnicima objasnila šta treba da rade dok ona nije u Beogradu. Osim toga, redovno ide na preglede i sve je kako treba. Trdunoća lepo napreduje, a Sofija se ugojila sedam kilograma, mada se to na njoj ne vidi. Prošle su je mučnine i sada mnogo bolje funkcioniše - dodaje naš izvor.

NE PROPUSTITE:
Prva zajednička fotografija: Kako su Luka Jović i Sofija Milošević otkrili da su ponovo zajedno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 13, 2020 at 8:53am PDT

Trudna Sofija Milošević ima svu potrebnu pomoć i podršku od Lukine porodice

Lukina sestra Mila i Sofija ostvarile su dobar odnos i za sada savršeno funkcionišu.

- Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena vide se. Dobro razumeju iako su dosta različite, ali se odlično slažu. Sofija dosta vremena provodi sa svojim sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što Sofiji koja voli da šeta posebno sada kada je lepo vreme izuzetno prija. Sofija obožava decu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko meseci držati svoju bebu u naručju - objašnjava izvor Blica i otkriva gde će se Sofija poroditi: 

- Postoji opcija da to bude u Beogradu na privatnoj klinici, ali razmišlja i o Madridu. Volela bi da joj dete ima državljanstvo neke evropske metropole. Sve zavisi kako će odmicati trudnoća, ali i Lukina karijera. Mnogo je faktora o kojima trenutno razmišljaju. Luka jeste detinjast, ali je kao otac brižan, što je pokazao i prema sinu kojeg ima iz prethodne veze. Sofija je starija nekoliko godina, staloženija je, pa je to uticalo i na Luku - piše Blic.rs.

NE PROPUSTITE:
Idiličnu šetnju prekinula neočekivana situacija! Evo šta su Sofija Milošević i Luka Jović doživeli u Rimu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Apr 26, 2020 at 8:22am PDT

Trudna Sofija Milošević - Stomak se već nazire!

Pre nekoliko nedelja, Sofija Milošević po prvi put slikala se u uskom bodiju i tom prilikom pokazala da je trudnički stomačić počeo već da raste.

Na trenutak, sa njene, još uvek savršene linije, pogled se popeo i na njeno sveže lice koje je bilo savršeno našminkano. Komplimenti na njen izgled nizali su se brzinom svetlosti, a komentari poput „da li je realno da si trudna“; „raste“ samo su neke od reči hvale na fotografije koju je lajkovalo preko 40.000 ljudi.

NE PROPUSTITE:
Sofija u nikad viđenom izdanju! Da li je ovo savršena haljina za trudnice? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 2, 2020 at 8:43am PDT

Komentari (0)

Loading