Celebrity News

Kaća Grujić otkrila da se u njenom životu pojavio muškarac: Ne želim da krijem sreću!

Kaća Grujić otkrila da se u njenom životu pojavio muškarac: Ne želim da krijem sreću!

Mada važi za borbenu i neustrašivu, pevačica Katarina Grujić (27) nije ostala imuna na posledice koje širom sveta za sobom ostavio korona virus. Činjenica da je nevidljivi neprijatelj svakoga dana odneo na hiljade života u njoj je izazivalo strepnju, zbog čega je bila vrlo oprezna i samo u posebnim situacijama napuštala porodičan dom.

Kaća Grujić vreme u karantinu najčešće je provodila u teretani, na bazenu ili u kuhinji gde po specijalnom režimu ishrane priprema obroke.

Takođe, uživala je i u dugim i konstruktivnim razgovorima sa roditeljima i sestrom Bojanom, što ranije zbog nagomilanih profesionalnih obaveza nije imala prilike, ali i igri sa sestrićem Lavom, koji na jesen polazi u prvi razred.

Kada, međutim, policijski čas nije bio na snazi estradna umetnica poznata po hitovima „Lutka“, „ Rođena za bol“, „Greška“… putovala je u u Novi Sad gde njena nova simpatija živi i radi. Kako nam je u otvorenom intervjuu otkrila reč je o inteligentnom, šarmantnom i duhovitom muškarcu prema kojem gaji osećanja, ali se još uvek sa njim nije upustila u emotivnu vezu.

NE PROPUSTITE:
Obožava luksuz! Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće!

Katarina Grujić otkrila da u njenom životu postoji neko! 

– Istina je da u mom životu postoji osoba, koja mi je pre svega prijatelj i velika podrška. Među nama su uzajamne simpatije, a vreme će pokazati da li će taj naš odnos prerasti u nešto više. Zadovoljna sam i srećna, što ne mogu i ne želim da krijem, ako tako ostane, neću tražiti više od toga.

Kada ste shvatili da gajite osećanja prema njemu, koji momenat je presudio?

- Zbližili su nas dugi razgovori na različite teme. Umeo je da me, na vrlo vešt način, iznenadi, oduševi i nasmeje. Kažu da su izrazito duhovite osobe i vrlo inteligentne. U ovom slučaju se to pokazalo kao tačno. Viđamo se povremeno i samo kada to dozvole trenutni uslovi u zemlji. Biće vremena i za ljubav i za druženje, samo da se situacija normalizuje i da se svi vratimo životima na kakve smo navikli – zdravi i srećni.

NE PROPUSTITE: Katarina Grujić: Dečko treba da me zavede mozgom, a ne izgledom

Da li su vaše brige usmerene na nekog posebnog u porodici?

- Zabrinuta sam za baku koja živi u Trsteniku i u julu treba da napuni 87 godina. Po prirodi sam vrlo hrabra, nikada ne paničim, ali ova pošast, nevidljivi neprijatelj o kojem faktički ne znamo ništa, i one najsnažnije čini slabima. Od prvog dana moja porodica i ja smo se dobro organizovali i što je najvažnije poštujemo sve mere koje su izdate od nadležnih organa. Kuću napuštamo maksimalno zaštićeni i samo iz posebnih razloga. Život nam se promenio, ali smo svesni da su disciplina i izolacija jedini način da iz ovoga izađemo kao pobednici.

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić: Umem da se branim od ludaka

Katarina Grujić - U izolaciji se okrenula kuvanju!

Budući da smo tek nedavno izašli iz izolacije, Kaća Grujić je za naš magazin pričala šta joj je najviše nedostajalo u toku karantina.

Šta vam u izolaciji najviše nedostaje?

- Viđanje s prijateljima, izlasci, nastupi, putovanja, kontakt s publikom. Međutim, shvatila sam da je, koliko god da nam ta ograničenost teško pada, izlaz u dobroj organizaciji. Slobodno vreme, kojeg u normalnim okolnostima i nemam baš mnogo, iskoristila sam da se posvetim sebi. U kući imam mini-teretanu, tako da svakodnevno vežbam ili lepo vreme koristim da plivam u bazenu.

Budući da sam na specijalnom režimu ishrane, okrenula sam se i kuvanju. Osim toga, gledam filmove, serije, čitam, igram se s kućnim ljubimcima i sestrićem. Dosta vremena provodim i u razgovoru s roditeljima. Volimo da se prisetimo anegdota iz prošlosti, kada smo sestra i ja bile nemirne klinke (smeh).

Budući da ste više nego obično upućeni jedni na druge, primećujete li da se prepirete oko sitnica, koje ranije ne bi bile povod za svađu?

- Specifična stanja uzrokuju napetost, pa onda i konflikte koji su nepotrebni. Naše rasprave umeju da budu i te kako žučne, ali su uglavnom konstruktivne. Sreća je, međutim, u tome da smo vrlo razumni ljudi, kuća je velika, a tu je i dvorište pa se rasporedimo. (smeh). 

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić otkrila koliko pari skupocenih cipela poseduje u svojoj kolekciji (foto)

Kaća Grujić ne voli da gubi - Ne odustajem, ne ljutim se, već se hrabro dignem, nastavim dalje još snažnija!

Delujete nam kao neko ko ne voli da gubi, čak ni kada su bezazlene porodične rasprave u pitanju. Od koga ste nasledili tu crtu?

-  U pravu ste. Devojka sam koja je rođena da bude drugačija, da pobeđuje i bude najbolja. Izuzetno sam uporna, ponekad tvrdoglava, ali umem da poslušam iskusnije i mudrije od sebe. To me je naučilo da, i kada padnem ili izgubim, ne odustajem, ne ljutim se, već se hrabro dignem, nastavim dalje još snažnija. Takav je i moj otac, odvažan, hrabar, mudar, vredan, ponosan. Znate, rođena sam i odrasla u bogatoj porodici. Ne volim to da ističem, ali vam sada to napominjem iz razloga što sam mogla da postanem potpuno drugačija – bahata, razmažena, lenja. Ali ne, odlučila sam da budem svoja, da radim, stvaram, ginem ako treba. Zato je uspeh neminovan.

Kada su zbog korona virusa zatvoreni klubovi, a zatim i granice, pričalo se da je pandemija u velikoj meri uticala na finansijski segment umetnika. Kako ste vi to doživeli, koliko planova vam je propalo?

- Samo tokom prve dve nedelje vanrednog stanja trebalo je da imam sedam nastupa, možete onda da zamislite koliko ih je naknadno otkazano. Nisam preterano bila štedljiva, što je razumno za moje godine, ali zato je moja porodica iza mene, pa ćemo pregurati sve zajedno. Biće ovo teško proleće i leto, ali nek smo zdravo, radićemo i zarađivaćemo

Razmišljate li kako ćete obeležiti 28. rođendan ako vanredno stanje bude na snazi još mesec, dva dana?

- Moj rođendan je 20. a Lavov 22. maja. Po svoj prilici, ove godine biće to jedna zajednička intimna proslava u krugu porodice. Sve i da do tada ukinu vanredno stanje, treba voditi računa i biti obazriv. Nema mesta za velika okupljanja i slavlja. Međutim, to ne znači da na jesen, kada sve ovo bude prošlo, neću napraviti gala žurku (smeh).

NE PROPUSTITE:
Pevačica Katarina Grujić 5.000 evra potrošila na „sobu za mučenje“

 

Komentari (0)

Loading