Celebrity News

Nova ljubav kuca na vrata: Opasnica Hurem ima novog dečka?

Nova ljubav kuca na vrata: Opasnica Hurem ima novog dečka?

Čuvena Hurem iz popularne serije „Sulejman Veličanstveni” dugo nije imala sreće u ljubavi. Njen bivši partner Kanom Atesom sa kojim je dobila ćerkicu Laru bio je okrutan prema njoj, te je lepa glumica od tada sama iako su je povezivali sa mnogim lepotanima. Nedavno je još jedan kolega 'bacio oko' na nju, ali još uvek nije poznato šta o tome misli Merjem

Popularna glumica Merjem Uzerli, koja je svetsku slavu stekla ulogom Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni” otkrila je nedavno da je na malim ekranima nema zbog govorkanja da precenjuje sebe i traži previše novca za angažman.

Međutim, ona tvrdi upravo suprotno, da joj pare uopšte nisu prioritet.

– Glumila bih u seriji čak i u zamenu za sladoled. Važno je da me priča potpuno osvoji. Ne padam na velike svote. Džaba dobra plata ako ne verujem u projekat – bila je iskrena Merjem koja je trenutno u Nemačkoj sa ćerkicom Larom.

Izgleda da se poznatoj Hurem smeši projekat kakav se samo poželeti može. Kako su mediji otkrili, novi film mogao bi da joj donese mnogo više od čistog profesionalnog angažmana...

NE PROPUSTITE:
Merjem Uzerli napravila ŠOKANTNU promenu u svom izgledu (foto)

Merjem u filmu o bombarovanju Srbije 1999. godine

Podsetimo, pre pandemije koronavirusa, pojavila se informacija da bi Merjem Uzerli i Čaglar Ertugrul mogli da postanu partneri na novom projektu, čija bi glavna tema bila bombardovanje Srbije 1999. godine.

Čaglar je tražio da mu Merjem bude partnerka, s obzirom na to da već godinama ima želju da sarađuje s njom, a turski mediji su odmah počeli sa pričom da Hurem ima novog dečka...

– Merjem je njegova platonska ljubav otkako se pojavila na malim ekranima. Osvojila ga je time što nije dobro govorila turski u svom prvom projektu. Tada se često šalio kako bi voleo da je podučava turski, a ona njega nemački jezik.

– Oduvek je govorio da želi da je upozna, a onda mu se nedavno to i ostvarilo. Ostao je očaran njenom lepotom i smislom za humor – rekao je dobro upućen izvor koji je istakao da ćemo ih uskoro gledati u zajedničkom projektu.

NE PROPUSTITE:
Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Nisu mi bitni ni novac ni slava

Hurem ima novog dečka?

Reditelju nije dugo trebalo da pristane na predlog turskog glumca, te su Merjem poslali scenario, a zatim se našli na poslovnoj večeri. Turski mediji odmah su se raspisali kako su se strasti između glumice i Čaglara rasplamsale upravo na tom sastanku, te da su posle toga „uhvaćeni” još nekoliko puta zajedno u javnosti.

Inače, Čaglar Ertugrul, koga smo pratili u turskoj seriji „Fazilet i njene ćerke”, u vezi je s kostimografkinjom Kajlom Manukjan. Međutim, sve su glasnija „šuškanja” da je toj romansi nedavno došao kraj...

O svom ljubavnom životu glumac je za medije samo kratko prokomentarisao:

– Mediji vole da nadograde priču. To sam već naučio. O svom ljubavnom životu i da li sam još u vezi s Kajlom ne bih govorio. To je moja intimna stvar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caglar Ertugrul (@caglarertugrul) on Mar 19, 2020 at 8:05am PDT

Ni Merjem nije komentarisala napise turskih medija, ali oglasila se njena bliska prijateljica koja je istakla kako je vreme da lepa glumica pusti u život novog muškarca.

– Nikada nije imala sreće u ljubavi. Već je dobro poznato da je posle brojnih svađa i maltretiranja nekadašnjeg partnera Kana Atesa pokušala da se ubije. Nakon burnih ljubavnih priča, nedavno je dobila novu šansu za ljubav. Ne znam da li će je iskoristiti. Volela bih da pruži sebi priliku.

NE PROPUSTITE:
Teška životna priča Merijem Uzerli svet je ostavila bez reči

Merjem Uzerli: Muškarci dolaze i prolaze!

Dok mnogi navijaju za to da Čaglar osvoji lepu Hurem, glumica je u nedavnom intervjuu istakla kako joj je trenutno najvažnija njena šestogodišnja ćerka Lara, koju je dobila sa Kanom Atesom.

– Bivši partner nagovarao me je da pobacim, nakon čega sam na dva meseca završila u klinici za lečenje kriznih stanja. Srećom, moja devojčica stigla je na svet potpuno zdrava i donela mi sreću o kojoj nisam mogla ni da sanjam. Imam udvarače, ali trenutno želim da se posvetim samo njoj jer znam da me ona nikada neće izneveriti niti povrediti.

– Zapamtite, muškarci dolaze i prolaze, a ja više nemam snage da se borim sa onima koji me nisu zaslužili. Kada u moj život uđe muškarac koji će me u potpunosti voleti ovakvu kakva jesam, daću mu priliku – zaključila je glumica.

NE PROPUSTITE:
PREŽIVELA PAKAO: Merjem Uzerli BIČEVANA, pa POKUŠALA SAMOUBISTVO

Komentari (0)

Loading