Celebrity News

Fanovi ljuti na Điđi Hadid: Nije dobrodošla na reviju "Victoria's Secret" u Kini zbog rasističkog ponašanja

Fanovi ljuti na Điđi Hadid: Nije dobrodošla na reviju "Victoria's Secret" u Kini zbog rasističkog ponašanja

Nakon što je najplaćenija manekenka  Điđi Hadid podelila sa fanovima na društvenim mrežama svoje uzbuđenje zbog ponovnog angažmana na reviji Victoria Secret Fashion Show, koja će se ove godine održati u Šangaju, usledio je šok.

Naime, ljuti fanovi iz Kine stavili su do znanja zgodnoj manekenki kako nije dobrodošla kod njih.

To je prouzrokovao jedan Điđin post na Instagramu na kome drži biskvit s likom Bude, imitirajući njegov izraz lica sa stisnutim očima koje su karakteristične za pripadnike mongoloidne rase.

Điđi se zbog toga sada susrela sa brojnim negativni komentarim Kineza koji ovu zavodnicu smatraju rasistom.

Kako je manekenka vest da će treći put šetati najprestižnijom modnom pistom podelila uz video sa prošlogodišnje revije, do skoro, njeni fanovi kineske nacionalnosti pisali su ispod posta negativne komentare.

- Mi volimo ljude koji nas poštuju, ne tebe. Nismo srećni zbog onog što si uradila. Kinezi ti ne žele dobrodošlicu, ne dolazi u Kinu - bio je jedan komentar.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 28, 2017 at 12:05pm PDT

Mnogi su ispod manekenkinog videa postavljali "sličic" zmije i nazivali je "rasistom" govoreći kako treba da se stidi. Lepotica je ubrzo obrisala video, a nekoliko sati kasnije postavila je novi i zabranila komentarisanje.

Ovo nije prvi put da Điđi nazivaju rasistom. Isto se desilo i nakon dodele nagrada American Music Award kada je imitirala prvu damu Amerike Melaniju Tramp uz podrugivanje zapadnoevropskim akcentom engleskog jezika.