Celebrity News

Želi sinu što pre da podari brata ili sestru: Seka Aleksić spremna na još jednu trudnoću

Želi sinu što pre da podari brata ili sestru: Seka Aleksić spremna na još jednu trudnoću

Pevačica Seka Aleksić  će sinu Jakovu krajem septembra proslaviti prvi rođendan velikim slavljem. Ponosna mama ne krije koliko uživa u ovoj životnoj ulozi, pa ne čudi što razmišlja da proširi svoju porodicu.

Dijeta i vežbanje urodili plodom: Seka Aleksić izgleda nikada bolje (foto)

Seka je nedavno objavila i tekst na temu vantelesne oplodnje kao podršku ženama koje se odluče da na taj način dobiju decu:

- Ja sam, u principu, veoma osećajna i nežna osoba i to je nešto što je meni naišlo u momentu. Uspavala sam Jakova, sedela sam u dvorištu i pila kafu i razmišljala sam tako o početku trudnoće, o svim tim danima koji su se desili... Uveliko razmišljamo i o drugoj bebi, tako da je naišla ta emocija - rekla je Seka u emisiji "Premijera".

Fanovi lepe pevačice svakodnevno mogu da prate njene dogodovštine sa sinom na društvenim mrežama, a izgleda da Seka odlično balansira između posla i brige o Jakovu.

- Pa u principu radim sve ono što radi svaka mama, moje najveće obaveze su vezane za Jakova i sve je posvećeno njemu, kompletan dan. Naravno, kada imam nastup, onda se trudim da se i ja lepo sredim, da imam vremena za sebe. Srećom, bebe već u 7, 8 sati spavaju, tako da on uveliko spava, a mama je noćna ptica koja počinje u pola 2 noću - kroz osmeh je rekla pevačica.