Celebrity News

Stefan Živojinović šokirao estradu ovom odlukom!

Stefan Živojinović šokirao estradu ovom odlukom!

Mladi pevač Stefan Živojinović napušta estradu, vest  je koju fanovi mladog pevača nisu danas dočekali sa radošću. Mladi pevač kaže da nosi lepe uspomene sa muzičke scene, ali i da su se neke druge poslovne ambicije pokrenule u njegovom životu

 

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, već nekoliko godina temeljno gradi muzičku karijeru.

Međutim, i pored brojnih uspeha i velikog broja obožavalaca i obožavateljki širom regiona, mladi pevač rešio je da se povuče sa estradnog neba.

– Odlučio sam da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se sve desilo u poslednja tri meseca, ali ono što bih voleo da kažem jeste da smatram da je svako od nas mogao da izvuče neku lepu pouku iz svega ovoga. Tako da sam ja doneo odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih voleo da radim, ali otom–potom. To ću podeliti u nekom kasnijem periodu – rekao je Stefan za „Blic” i dodao:

– Ja mnogo volim taj posao i smatram da smo veoma lepo to radili i uvek smo davali 200 posto sebe. Ali došao je takav neki period i u glavi sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima.

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena čestitala rođendan sinu Stefanu: Dao si novi smisao mom životu!

Stefan Živojinović: Karijera je bila lepa, kratka i slatka

Stefan Živojinović je otkrio i šta ga je podstaklo da donese ovakvu odluku:

– Nije samo jedna stvar, bilo je uključeno više faktora. Malo me je trglo sve ovo da razmislim. Stvarno mislim da je ovo definitivno. Nosim lepe uspomene i gde god da smo nastupali, davali smo maksimum i ono što je meni najbitnije, uvek smo se trudili da to lepo zvuči i da donesemo muziku na naš način, da prenesemo našu energiju. Tako da, ako mogu da kažem, karijera je bila lepa, kratka i slatka.

NE PROPUSTITE:
Stefan Živojinović istina o NAPUŠTANJU PORODIČNOG DOMA

Stefan nastavlja karijeru daleko od medijskog sveta

Kako Stefan dalje otkriva, možemo da naslutimo da će njegov novi profesionalni put biti daleko od medijskog sveta.

– Voleo bih da se potpuno povučem iz medija. Smatram da sam uvek imao lepu saradnju sa svim medijima i voleo bih da poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram da kažem i da su me u poslednje vreme povezivali s mnogim devojkama, što nije istina, a što sam i ja pričao. Štaviše, trpeo sam takve vesti i lažne naslove, ali sada je to počelo da mi smeta.

– Voleo bih da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Bio sam potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti.

NE PROPUSTITE:
Stefan Živojinović: Ne želim da mi roditelji daju pare za pelene!

Takođe, Stefan Živojinović se zahvalio i svima koji su ga podržavali na njegovom putu ka uspehu.

– Želim neizmerno da im zahvalim. Cela poenta mog bavljenja pevanjem je taj prijenos energije i gde god da smo bili stvarno me je to hranilo i dalo mi je neku nadu da je ovaj posao leo i čist, ako tako mogu da kažem. Želim im svu sreću na poslovnom i privatnom planu - zaključio je Stefan Živojinović za „Blic”.

NE PROPUSTITE:
Stefan Živojinović: Brena mi je SPASILA ŽIVOT!

Komentari (0)

Loading