Celebrity News

EKSKLUZIVNA ispovest za "Story": Olivera Jovićević - Još me progone duhovi iz prošlosti!

EKSKLUZIVNA ispovest za "Story": Olivera Jovićević - Još me progone duhovi iz prošlosti!

Poznata voditeljka emisije „Upitnik“ Olivera Jovićević u ispovesti za „Story“ govori o teškoj godini u kojoj je poginuo bivši suprug i otac njene ćerke Dunje, kao i njen tata. 

Zagonetan izraz lica verovatno dobro ide uz naziv emisije „Upitnik“ koji već šesnaest godina vodi Olivera Jovićević (53).  Možda je istovremeno i idealna maska s kojom svakog utorka jedno od najcenjenijih imena Javnog servisa staje pred gledaoce.

Na taj način, gosti su stalno „u pripravnosti“ dok publika teško može da prodre u sve ono što autorku čini svojom kada se kamere ugase.

Politički tok-šou koji vodi, prema zvaničnim merenjima, i dalje je najgledanija emisija u tom terminu. To upućuje da je Olja zaslužila poverenje i naklonost gledalaca, ali šta o misterioznoj dami novinarske profesije zaista znaju?

Ovog puta pod upitnikom se nalazi ona i rado pristaje da ga o svakom segmentu svog života zameni tačkom.

Kada godinama razgovarate s najmoćnijim ljudima u zemlji, čini li to da se i sami osetite kao moćna žena? Šta takav epitet danas uopšte predstavlja?

- Ako je moć to što sam u poziciji da u ime građana pitam ljude koji vode zemlju kud plovi ovaj naš brod i kako ćemo živeti, pitanje ima smisla. Kod Srba je, međutim, moć obično sinonim za vlast, privilegije, neretko i „kombinacije“. Setite se samo nekih političkih karijera posle kojih nije ostalo ništa, samo sitan ćar. U odsustvu znanja, mudrosti i talenta, koji jedini ostavljaju trag.

Ostatak ekskluzivne ispovesti Olivere Jovićević pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 2. juna!

Komentari (0)

Loading