Celebrity News

Prva fotografija na kojoj se Viktorija Bekam smeje šokirala svet! (foto)

Prva fotografija na kojoj se Viktorija Bekam smeje šokirala svet! (foto)

Viktorija Bekam, slavna dizajnerka konačno je pokazala osmeh. Njen sin, Kruz Bekam, objavio je na svom "Instagram" profilu fotografiju na kojoj njegova majka pokazuje zube. Ova fotografija šokirala je svet, budući da je lepa kreatorka poznata javnosti kao osoba koja se retko smeje! 

Slika nasmejane Viktorije Bekam prikupila je preko 150.000 lajkova, a komentar njenog 15-godišnjeg sina Kruza sve je nasmejao!

- Očigledno je da se moja mama ipak smeje - napisao je u opisu fotografije.

Viktorija Bekam se nikad ne smeje u javnosti, evo i zašto! 

- Želim da budem iskrena. U prošlosti sam se verovatno krila iza svoje maske, a to je da se ne smejem u javnosti. Ali sada se manje držim toga. Postoji nešto zaista oslobađajuće u prihvatanju sebe takav kakav si. Osećam se samopouzdano, osećam se kao da imam šta da ponudim - rekla je ova 46-godišnjakinja.

- Mene fotografi stalno prate, snimaju me i kad samo hodam ulicom, bilo bi pomalo čudno da sve vreme hodam okolo sa smeškom na licu - rekla je Viktorija i dodala:

- Zapravo sam znala da se nasmejem na fotografijama, ali osmeh sam prestala da pokazujem kada sam počela da se bavim modom. Moda je uzela moj osmeh - rekla je popularna modna kreatorka jednom prilikom.

Pogledajte kako izgleda Viktorija sa osmehom na licu!

NE PROPUSTITE:
Viktorija Bekam: Moja deca se stide mog postojanja

 

View this post on Instagram

 

Apparently my mum does smile ?❤️

A post shared by C (@cruzbeckham) on May 26, 2020 at 4:02am PDT

Viktorija Bekam - Evo kako slavna dizajnerka zaista izgleda bez fotošopa! 

Bivša „Spajsica“ dizajnerka Viktorija Bekam, iako izgleda mnogo mlađe nego što jeste, priznaje da je konačno počela da prihvata svoje godine.

Ima nešto oslobađajuće u prihvatanju činjenice da imam 45 godina, puna samopouzdanja i zadovoljna – istakla je u intervjuu za britanski „Glamur“, a potom poručila svima da ne treba da se stide svojih godina i bora.

– Želim da pošaljem poruku da svako treba da se oseća kao najbolja verzija sebe. Da cenite to što imate. Želim da kažem ljudima da prihvate ono što jesu – i to je u redu – izjavila je dizajnerka, koja u poslednje vreme pratioce na društvenim mrežama sve češće iznenađuje fotografijama bez fotošopa i filtera.

– Verujem da ljudi žele da vide fotografije koje su prave. Kada smo birali promo fotke, nismo se trudili da ih savršeno retuširamo. Mrzim konstrukcije “protiv starenja” i “protiv bora” – o čemu se tu radi? Akcenat treba da bude samo na negovanju kože – objasnila, ali i priznala:

– Biću iskrena. U prošlosti sam se krila imala štit – na primer, nisam se smejala u javnosti. Sada je toga manje – dodala je Bekamova.

NE PROPUSTITE:
Viktorija Bekam na meti kritika: OPTUŽENA DA JE LOŠA MAJKA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 16, 2019 at 1:29am PDT

Komentari (0)

Loading