Celebrity News

Sestre odlučile da prolaze zajedno kroz ovo divno iskustvo: Koji je to tajni plan Kejt i Pipe Midlton?

Sestre odlučile da prolaze zajedno kroz ovo divno iskustvo: Koji je to tajni plan Kejt i Pipe Midlton?

Maleni Džordž i Šarlot uskoro bi, čini se, mogli da dobiju brata ili sestru. Kako stvari stoje, izvori bliski kraljevskoj porodici kazali su britanskim medijima da su princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton počeli da rade na trećem detetu.

Iako su donedavno tvrdili kako pauziraju i da će se koncentrisati na svoje dvoje mališana, izgleda da je pauzi došao kraj i sada su spremni da proše porodicu.

Ali, ovaj podatak javnosti je postao još interesantniji kada se pročulo da i sestra lepe vojvotkinje Pipa Midlton radi na detetu.

Sestre Midlton jako su povezane, pa ne čudi to da su i kroz ovu srećnu fazu života odlučile da prolaze zajedno.- One već dugo imaju san da budu trudne u isto vreme. Deliti zajedno to iskustvo biće neverovatno -
rekao je izvor blizak slavnim sestrama.

Budući da je mlađa sestra Pipa ovoga maja uplovila u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim verenikom Džejmsom Metjuzom, logičan korak im je zasnivanje porodice.

Sve savete oko prve trudnoće i odgoja deteta dobiće od starije sestre Kejt, koja je u tome već iskusna.

- Ona je sjajna tetka Džordžu i Šarlot i deca se uvek raduju igranju s njom. Mislim da će biti fantastična majka. Sem toga, Pipa je oduvek govorila kako bi bilo sjajno kada bi ona i sestra u isto vreme bile u blaženom stanju - nastavlja neimenovani izvor i dodaje da su obe porodice izuzetno uzbuđene zbog toga.

Ova ideja porodicama je postala još uzbudljivija kada su odlučili da žive jedni blizu drugih. U septembru se princ Vilijam i Kejt sele u novu luksuznu palatu, u samoj blizini Pipine i Džejmsove rezidencije.

- Dakle možete zamisliti kakva će to biti zabava: zajedničko kupanje bebe, kupovina odeće, trudnički kursevi, joga - zaključio je za Us Weekly izvor blizak kraljevskoj porodici.