Celebrity News

Putuje po svetu i koristi lažno ime: Smerna Megan Markl prevarila ceo svet?

Putuje po svetu i koristi lažno ime: Smerna Megan Markl prevarila ceo svet?

Da li je smerna Megan Markl uspela da prevari javnost ili je u pitanju njena dvojnica? Saznajte u nastavku...

Da je smerna Megan Markl uspela da prevari javnost, samo je jedna od onih vesti koja će vas naterati da širom otvorite oči. Međutim, istina je sasvim drugačija.

Stjuardesa iz Nju Džersija Kristina Matis koja neodoljivo podseća na Megan Markl, već godinama sluša o tome koliko liči na smernu vojvotkinju od Saseska.

Spekulacije o njihovoj sličnosti, krenule su po emitovanju popualrne serije "Suits" u kojoj je Megan Mark tumačila ulogu zgodne advokatice.

Međutim, veliko interesovanje za sličnost Kristine i Megan eskaliralo je onog trenutka kada se lepa Afroamerikanka udala za princa Harija.

Lepa stjuardesa je zbog ovih tvrdnji odlučila da se pozabavi svojom sudbinom.

NE PROPUSTITE:
Hrana u koju se kune Megan Markl: Magija zategnute kože i u 38. godini

Smerna Megan Markl - Dvojnica bivše vojvotkinje želi da unovči sličnost? 

Smerna Megan Markl ne sluti koliko je Kristina uistinu njen veliki fan. Stjuardesa koja je zapravo "obična devojka iz komšiluka" sanja o tome da glumi u filmu o život Harijeve supruge.

- Moj najveći san je da glumim Megan u filmu o njenom životu - rekla je Kristina Matis i dodala da ljudi zapravo misle da je ona Megan koja putuje po svetu i koristi lažno ime.

Kako ističe, pre nekoliko godina to se i dogodilo. Na jednom aerodromu zaposleni nisu poverovali da se radi o devojci koja samo mnogo liči na vojvotkinju, dok nisu skenirali podatke iz pasoša.

Bez obzira na neprijatnosti koje doživljava zbog toga, Kristina Matis ipak smatra da joj njena sličnost sa Megan može doneti puno uspeha u životu.

- Mislim da imam mnogo prilika zbog svog izgleda. Mnogo mojih poznanika misli da ja i jesam Megan Markle. Njoj se dive iz daleka jer do nje ne mogu da dođu, pa mi se čini kako sam im ja pristupačnija opcija - našalila se Kristina.

NE PROPUSTITE:
Ljubav ispred karijere: Evo zašto je Megan Markl savremena Grejs Keli

 

View this post on Instagram

 

I’m just simply me ! A girl living her life like it should be! ?

A post shared by Christine Primrose Mathis (@christineprimrose) on Feb 19, 2020 at 11:51am PST

Smerna Megan Markl ne priznaje estekste korekcije? 

U jeku priča o njenoj dvojnici stjuardesi, ponovo su se pojavile tvrdnje da je Megan Markl imala izvesne korekcije na licu.

Stare fotografije Megan Markl privlačile su pažnju i kada je zavela šarmantnog princa Harija. Zbog toga što je Amerikanka, s afričkim precima i brakom iza sebe, mnogi su imali poriv da crnoj britanskoj princezi odmah nađu mane i uspevali su u tome. Osim informacija o njenom životu pre Harija, oni su se osvrtali i na njen fizički izgled i oskudno odevanje.

– Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči. Njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je lepog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim – izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva za britanske medije.

Kada se malo dobro zagledate u slike  Megan Markl iz mlađih dana, tek tada biste mogli da uvidite sličnost sa pomenutom Kristinom Matis.

NE PROPUSTITE:
Megan Markl ne može više da izdrži, ZAPLAKALA PRED KAMERAMA: Niko nikada ne pita KAKO SE JA OSEĆAM

Da li se slažete da stjuardesa Kristina neodoljivo podseća na Megan Markl?
  • Da, sličnost je evidentna!
  • Slične su, ali je ne bih nikad pomešala sa Megan Markl.
  • Ne vidim nikakvu sličnost! Megan je jedna!
53  · 53 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Megan Markl - Jedino kraljevsko pravilo koje je vojvotkinja prigrlila sa zadovoljstvom

Pre ulaska u kraljevsku porodicu, Megan Markl je u skoro svakoj prilici nosila crveni karmin, sve dok kraljevska pravila nisu rekla drugačije.

– Megan voli da naglasi oči, obrve su joj sada puno definisanije nego ranije. Ali bez obzira na šminku to je i dalje ona, prirodna Megan. Voli da eksperimentiše s različitim tonovima, a kada joj je koža preplanula preferira toplije tonove. Nikada se ne udaljava od svojih tehnika, jako je jednostavna!

Međutim, kako je istakao njen šminker, Megan se sa crvenim karminom nije osećala prijatno. Kraljevska palata propisala je i pravilo da je ova boja ruža strogo zabranjena na javnim događajima, što je njoj čak i odgovaralo.

- Jedan proizvod više nikad nećemo videti na Meghan – „crveni ruž“ - rekao je njen šminker i dodao da minimalistički mejkap savršeno pristaje bivšoj vojvotkinji od Saseksa, iako joj je fatalni crveni karmin odlično pristajao,

NE PROPUSTITE:
Megan Markl pokrenula bizaran trend zbog kojeg žene trpe bol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan, Duchess of Sussex ? (@daily.meghan) on Sep 25, 2018 at 8:47am PDT

Komentari (0)

Loading