Celebrity News

Ljubav, luksuz i skupoceno vino! Lepa Brena i Boba otputovali privatnim letom u Monako!

Ljubav, luksuz i skupoceno vino! Lepa Brena i Boba otputovali privatnim letom u Monako!

Lepa Brena i Boba Živojinović otputovali su u Monako privatnim letom. U luksuznom avionu pili su skupoceno vino i uživali na putu do prelepe destinacije. 

Lepa Brena i Boba proveli su karantinske dane kod kuće, ali sada su odlučili da je vreme za jedno egzotično putovanje. Uputili su se u prelepi Monako privatnim avionom.

Folk zvezda je na svom "Instagram" profilu objavila fotografije iz aviona, pokazavši samo jedan mali luksuzni deo ovog putovanja.

Uživali su u skupocenom i kvalitetnom francuskom vinu kako bi se malo opustili i potpuno se predali odmoru.

Njih dvoje prvo su doleteli do Nice, da bi kasnije produžili za Monako.

U ovoj čudnoj godini, Lepa Brena i Boba proslaviće njen 60. rođendan

Iako je vanredno stanje ukinuto, u nama je ipak ostao čudan, neobjašnjiv osećaj. Srećni smo, ali i oprezni. Budući da nam stiže leto i sa njim i toplo vremen koje željno iščekujemo, svi se nadaju da će virus potpuno nestati. Ove godine koja će nositi nova iskustva, Lepa Brena proslaviće rođendanski jubilej. Muzička zvezda napuniće u oktorbru 60 godina, a kako je govorila o ovoj okrugloj brojki, podsetite se...

– Ni ja ne mogu da shvatim da uskoro punim 60 godina, ne osećam se tako. S druge strane, mediji su agresivni prema ženama. Kozmetiku reklamiraju mlade žene, u modi postoje veličine 36 i 38, na pistama su manekenke od 16 godina. Marginalizovana je žena posle pedesete, što je atak na svaku njenu boru. Ženu treba posmatrati kroz svih 360 stepeni. Ja u svakoj osobi vidim lepotu. Što sam starija, sve više cenim mudrost i negovanost, a naročito inteligenciju, jer inteligentan čovek zaslužuje poštovanje i pažnju. Ovih mojih 60 su mi i lepe i slatke, ali sada mi se čini i minorne zbog čitave kompleksne situacije.

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena – nekad i sad: Šta se i koliko promenilo za 23 godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 25, 2020 at 11:35am PDT

Lepa Brena iz izolacije – Evo kako se neguje balkanska diva!

Budući da je tokom karantina zadržala vitku liniju i svež izgled, verujemo da je svoju staru beauty rutinu i ovog puta praktikovala. U intervjuu za “Hit Informer” svojevremeno je otkrila na koji način se hrani i održava top formu. 

– Naveče jedem ovsene pahuljice sa lanenim semenom, kao i sveže maline i kupine. To mi je postalo rutina – rekla je Brena i dodala:

– Kada smo u nekoj marini u kojoj nema mnogo gostiju, uzmem specijalnu gumu i posle jutarnje kafe radim jogu. To sve me čini gipkom i daje mi elan. Izbacila sam mlečne proizvode. To je način ishrane koji vas čini sitim, a nije vam nadut stomak i ne osećate težinu u želucu.

Za naš magazin "Story" izjavila je da je umerenost kljul svega, pa je u skladu sa tim i radila na svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

– Posao kojim se bavim izuzetno je fizički i mentalno naporan. Od pevača se zahteva da su uvek u top-formi nezavisno od godina. Publika jednostavno ne prašta loše poteze. Stoga od prvog dana veoma vodim računa o svom imunitetu, tačnije o tome šta, koliko i kada jedem. Shvatila sam da se neću osećati dobro ukoliko ne uspostavim tu disciplinu. Smatram da je umerenost ključ svega. Otkako je počela izolacija, nastojim da jedem što manje i da poslednji obrok završim recimo u pet sati po podne.

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena iskreno: Mnogo čeznem za zagrljajima!

 

View this post on Instagram

 

I onda te nesto promijeni, shvatis da ne mozes biti onaj covjek od jucer, a ne znas koji ces biti sutra. Mesa Selimovic

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 7, 2020 at 2:33am PDT

Komentari (0)

Loading