Celebrity News

Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje: Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje: Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

Porodica Ražnatović juče je postala bogatija za još jednog člana. Bogdana Rodić rodila je sina Željka. 

Porodica Ražnatović juče je proslavila dolazak unuka Željka na svet, a Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je u svom domu veliko slavlje.

Svetlana Ceca Ražnatović presrećna je što je postala baka pa je u čast malog Željka, za proslavu, svoj dom na Dedinju sredila kao iz bajke.

- Mala bajka za mog Željka - napisala je na Instagramu.

Porodica Ražnatović presrećna zbog dolaska unuka Željka - Mnogo je lepo osećanje, ovo je blagoslov od Boga

Novinari su pohrlili da što pre čuju šta presrećna Svetlana Ražnatovič ima da kaže povodom Bogdaninog porođaja. Ono što je izjavila raznežilo je sve koji uistinu znaju koliko je lep osećaj dobiti unuka:

- Mnogo je lepo osećanje, ovo je blagoslov od Boga. Ovo je još jedno moje dete i jedva čekam da ga uzmem u ruke. Veljko se jedva suzdržao, Anastasija se rasplakala, a ja sam rekla: Dobrodošao Ražnatoviću. Nadam se da ću dočekati mnogo unuka i praunuka. Željku ću da poklonim sebe, svoju ljubav. Što vas to interesuje, da li će biti igračka, dukat? Deca traže mnogo skuplje.

Svi su primetili i da je Ceca blistala u prelepom belom odelu. Kao simbol sreće, bela boja našoj muzičkoj zvezdi odlično stoji.

NE PROPUSTITE:
Tata i tetke slave uz trubače: Ko je najveseliji zbog rođenja malog Željka (video)

Veljko Ražnatović - Neopisiva sreća mladog boksera

Otac malog Željka Veljko bio je odličnog raspoloženja, a pred kamerama portala "Telegraf.rs" izjavio je da je euforija u kući zbog dolaska naslednika. Po slikama je jasno je da je mladi bokser dočekivao goste, međutim od tradicionalnog cepanja majica nije mogao da odbrani.

Porodica Ražnatović ponosna na Anastasiju - Novopečena tetka bila je glavna zvezda večeri 

Sestra Veljka Ražnatovića nikako nije mogla da sakrije sreću što je postala tetka malog Željka, te je odlučila da se za ovu posebnu priliku sredi kao nikad dosad. Pred samo slavlje, ona je pozirala novinarima i svi su bili oduševljeni kako je izgledala. Mlada pevačica opredelila se za pink odevnu kombinaciju koja joj je uz njenu crnu kosu pristajala savršeno.

Na žurki koju je uprilična u domu na Dedinju, Anastasija je igrala i pevala uz najveće hitove. U jednom trenutku u kadru koji je objavila na svojoj Instagram priči pridružila joj se i popularna pevačuca Aleksandra Prijović.

Evo kako je izgledala:

NE PROPUSTITE:
Konačno! Anastasija Ražnatović podelila lepe vesti! (foto)

Porodica Ražnatović i Rodić slavili do jutra rođenje unuka Željka

Na slavlju koje je upriličeno u domu Ražnatovića došla je i cela Bogdanina porodica, a Bojana Rodić, koja je svakako interesantna medijima zbog veze sa Mirkom Šijanom uslikana je neposredno pred ulazak u dom Ražnatovića.

Bogdanini roditelji takođe su uslikani ispred vile, vidno srećni i raspoloženi.

NE PROPUSTITE:
Ceca Ražnatović presekla! Pevačica donela odluku koja će joj promeniti život!

U jednom trenutku nedaleko od njenog doma na Dedinju upriličen je i veličanstven vatromet u čast pevačicinog unuka Željka.

Ceca je gledala u nebo, a onda je zaplakala.

- Nešto sam se raznežila. To je i normalno, već me je stiglo. Ovo su samo (suze) radosnice - rekla je Ceca za "Telegraf JETSET".

Porodica Ražnatović veselila se uz najveće hitove, evo ko je sve od poznatih prisustvovao slavlju

Na žurku povodom rođenja malog Željka došle su i mnoge poznate ličnosti. Među prisutnima koji su upriličili ovo slavlje bili su između ostalog Marijana Mateus, Željko i Jovana Joksimović, Dušica Jakovljević, Damir Hajdanović, Žika Jakšić, Marina Visković koja je došla u pratnji frizera Stevana Radivojevića, Aleksandra Prijović, Maja Berović i mnogi drugi.

Aleksandra Prijović, Marina Visković i prelepa Ceca Ražnatović u jednom trenutku latile su se mikrofona i zapevale najveće hitove.

Aleksandra je pevala svoje pesme, dok je Marina izvodila najveće hitove Svetlane Cece Ražnatović.

Kako su izgledali pogledajte u galeriji ispod:

Komentari (0)

Loading