Celebrity News

Novo životno poglavlje Ane Štajdohar: Deluje mi tako nestvarno

Pevačica Ana Štajdohar i njen suprug, muzičar Nikola Demonja, godinama su maštali o promeni životnog prostora.

Novo životno poglavlje Ane Štajdohar: Deluje mi tako nestvarno

Obavestila je pevačica Ana Štajdohar svoje pratioce na društvenim mrežama kako je konačno došlo vreme da ostvare svoj san i presele se. Nije skrivala sreću zbog novog životnog poglavlja koje ih očekuje.

– Današnji dan mi je prelep, mili moji! Selimo se u stan o kakvom smo godinama maštali. Deluje mi tako nestvarno. Bukvalno mi ne dolazi do glave da se to stvarno dešava. Ostvaruje se naš san. Toliko sam srećna, ne mogu da vam opišem rečima... A sad, da počnemo s pakovanjem. Biće veselo napisala je pre nekoliko dana, a onda i pokazala fotografiju praznog stana.

Pročitajte: Ana Štajdohar - Kupovinom lečim stres

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) дана 29. Мај 2020. у 6:38 PDT

Pročitajte: Ana Štajdohar iznenadila porukom: „Mogli smo ja i ti sve što smo želeli

– Čudan je osećaj kad rasparčaš sve što si sklapao godinama u svom stanu. Usitniš celinu i potrpaš u kutije. Sva sećanja, sve uspomene. Odjednom, to više nije tvoj dom. Samo neki zidovi i eho praznog prostora. Idemo dalje!

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) дана 5. Јун 2020. у 4:18 PDT

Da je spremna da u svim situacijama izgleda besprekorno, pokazala je kada je pozirala isfenirana na visokim potpeticama usred radova u stanu.

– Majstori burgijaju po stanu, na sve strane su kutije i prašina, pojma nemam šta mi se gde nalazi, ali zato sam sinoć na snimanju izgledala kao da je sve u mom životu trenutno u redu.

Pročitajte: Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Mnogo smo se menjali da bi opstali

Pevačica je u intervjuu koji je jednom prilikom dala za magazin „Story” priznala da je u njenom braku bilo izazova, ali da ih sada više ništa ne može rastaviti. Takođe, ispričala je koliko ih je roditeljstvo promenilo i tvrdi da se seća svakog trenutka njihove ljubavi čiji je početak bio obeležen materijalnom oskudicom.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) дана 28. Авг 2019. у 11:49 PDT

– Nikola je bio optimistični klinac, koji je umeo da me šarmira svojim napadima smeha, džentlmenskim gestovima, ludim pričama iz perioda studiranja u Amsterdamu, a opet, bio je zreo za svoje godine. Zračio je posebnom energijom, zvao me “gospođica Štajdohar” i gledao sa ogromnim uživanjem, što je meni, razume se, laskalo. Imali smo malo novca, a provodili smo se odlično. Materijalno se čini važnijim nego što jeste i treba da bude. Ljudi neretko biraju partnere vođeni time šta će im oni priuštiti. Nas dvoje smo se gradili zajedno, postavili smo ciljeve i krenuli ka njima.

Pročitajte: Ana Štajdohar - U braku se ništa ne podrazumeva

Mnogo toga mogu kada sam emotivno motivisana. Kad smo posvađani, a ima i takvih dana, nije mi ni do čega, ništa mi se ne radi. Nisam “svoja” dok se ne pomirimo, a tako se i on oseća. Nema tih para koje bi mogle da mi poprave raspoloženje. Iako nam potrošački, globalni sistem vrenosti u kom živimo govori drugačije, ja ljubav vidim kao glavni pokretač u životu. Volim što imam svoju profesiju, karijeru, što privređujem, ali na prvo mesto stavljam porodicu i ljubav.

Foto: Boško Karanović

Pevačica je, takođe, objasnila koliko su se ona i Nikola menjali tokom veze i braka.

– Dosta smo se menjali želeći da opstanemo. Kompromisi su sastavni deo veze, ali oni se tiču samo nijansi. Neozbiljno je očekivati da možeš da promeniš nečiju suštinu, a mi žene smo tome sklone. Zaljubimo se u nekog šarmantnog idiota, pa se nadamo da ćemo baš mi biti te koje će ga promeniti iz korena, što je nemoguće. Trebalo bi znati i to da se krupne odluke uvek ostave za period kad zaljubljenost prođe, a pod takvim odlukama pre svega podrazumevam brak i decu.

Komentari (0)

Loading