Celebrity News

Pevačica Ana Kokić donela odluku koja će joj promeniti život!

Pevačica Ana Kokić donela odluku koja će joj promeniti život!

Pevačica Ana Kokić donela je radikalnu odluku. Muzička zvezda odlučila je da pokrene novi biznis. 

Pevačica Ana Kokić, kako navode domaći mediji, planira da otvori teretanu i u nju investira novac koji je godinama štedela.

Prema navodima lista "Alo" ovaj objekat nalaziće se u elitnom delu Beograda.

Pored toga što se opredelila za ovakvu delatnost, pevačica Ana Kokić baziraće se na treninge s elektrostimulacijama. Ovu metodu osetila je i na svojoj koži - tako je smršala sedam kilograma.

- Ana nikada nije krila da obožava da jede, te da upravo iz tog razloga često kuburi sa kilogramima. Uvek se šalila na sopstveni račun da je jedina dijeta koja pali kod nje "probušena kašika". No, zahvaljujući treninzima na koje je išla u poslednjih nekoliko meseci, ali i režimu ishrane, Ana je skinula sedam kilograma i ne planira da stane dok ne bude izgledala savršeno - kaže izvor pomenutog lista i dodaje:

NE PROPUSTITE: Ana Kokić je ponovo srećna žena: Nije bitno šta će drugi da kažu na to

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Apr 25, 2020 at 11:49pm PDT

- Prijatelji su joj sve češće govorili da izgleda odlično i zahtevali od nje da im otkrije kako je za kratko vreme uspela da skine kilograme. To je bio znak da je njena ideja o otvaranju teretane pun pogodak. S druge strane, veoma se zainteresovala za sam proces treninga, pa je odlučila da prođe obuku za trenera. Mnogi će sigurno biti iznenađeni kada im u teretani jednog dana bude trener - dodao je izvor blizak Ani, prenosi "Blic".

Bez obzira na novi biznis, pevačica Ana Kokić neće napustiti posao pevačice.

- Daleko od toga da će Ana prestati da peva zbog činjenice da pokreće privatni biznis, pa ona je kao hobotnica, mogla bi da radi još deset poslova a da ni jedan ne trpi. Muzika je njena ljubav i nikada neće okačiti mikrofon o klin - rekao je izvor.

NE PROPUSTITE: Jelena Karleuša i Ana Kokić imaju slične fruzure – kojoj bolje stoji? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on May 21, 2020 at 8:18am PDT

Pevačica Ana Kokić - Savršena linija i drastična promena imidža

Šarmantna pevačica Ana Kokić sredila je svoju liniju zahvaljujući pravilnoj ishrani i treninzima, a kako ističe, sada najviše kalorija sagori dok snima video-klipove za sve popularniju društvenu mrežu „Tik-Tok“.

Dane u izolaciji koristila je više za vežbanje nego za kuvanje.

– Pite ne smem da jedem, tako da sada oklagije koristim samo za maderoterapiju i uklanjanje celulita. Ali čim to sredim, napraviću najsočnije kiflice – izjavila je pevačica za „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Jun 5, 2020 at 12:15pm PDT

Budući da je pre izolacije provodila dosta vremena na treninzima, Kokićeva je pokušavala da u svoja četiri zida radi vežbe koje su prilagođene kućnom prostoru.

– Ne mogu da se pohvalim da treniram baš koliko bi trebalo, ali dajem sve od sebe da budem bar malo fizički aktivna – rekla je Ana, pa se potom našalila:

– Naravno da prekršim, i to najviše iz dosade. Ne preterujem sa slatkišima i ostalim specijalitetima koje ne bih smela, ali nekada moram i dušu nahraniti. 

Pored toga, Ana se nakon ukidanja vanrednog stanja odlučila i na drastičnu promenu imidža. Svoju dugu kosu ošišala je na kratko. Njen novi izgled svi su komentarisali sa oduševljenjem.

NE PROPUSTITE: Zbog ovog smelog poteza Ana Kokić je glavna tema medija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on May 28, 2020 at 5:52am PDT

Komentari (0)

Loading