Celebrity News

Kraljica crvenog tepiha: Sa figurom iz snova Suzan Sarandon niko ne bi dao 70 godina

Kraljica crvenog tepiha: Sa figurom iz snova Suzan Sarandon niko ne bi dao 70 godina

Raskošne obline i ovog puta je vešto istakla i okupljene potpuno oduševila na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji

Iako je zakoračila u sedamdesete, slavna  i dalje vredno ruši stereotipe kad je reč o smelim odevnim kreacijama. Raskošne obline i ovog puta je vešto istakla i okupljene potpuno oduševila na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji.

U društvu sinova, 25-godišnjeg Majlsa i 28-godišnjeg Džeka Henrija, legendarna Suzan Sarandon potrudila se da svi govore samo o njoj zahvaljujući laskavoj haljini brenda Hugo Bos, u kojoj se pojavila na crvenom tepihu.

Svečanu kreaciju poznati nemački brend stvorio je isključivo za nju, a detalji poput proreza na području nogu, koji je otkrivao satensku postavu, i srcolikog kroja dekoltea savršeno su odgovarali prepoznatljivim oblinama holivudske dive.

Iako se nekoliko puta našla na meti modnih kritičara, Suzan Sarandon ne odustaje od seksepilnih svečanih izdanja kojima naglašava mladolik izgled i zavidnu liniju s fokusom na dekolteu.

Novo izdanje upotpunila je parom crnih cipela u špic s minijaturnom petom, dok se po pitanju modnih dodataka tradicionalno odlučila za sunčane naočare i upečatljiv nakit, poput glomazne narukvice koja je prikrivala dugi rukav haljine.

- Verujte mi da sam se i ja šokirala činjenicom da mi je 70 godina! Stalno mislim da sam nešto mlađa, valjda zato što se tako osećam. Čudan je to osećaj, a u čemu je tajna mladolikosti? Pa, iskreno, mislim da je najvažnije ne odustajati. Ne odustati od svojih snova, biti aktivan, raditi, ne predati se i ne pušiti! Bitno je i piti vodu, biti u ravnoteži, ne ići u krajnosti... Treba izbegavati i alkohol, iako ja volim uz večeru da popijem čašu vina. Ali važni su i geni, a u mom slučaju zahvaljujem mami - svojevremeno je izjavila u intervjuu za britansko izdanje magazina Vogue.