Celebrity News

Bojana Rodić očarala Mirka Šijana: U njoj sam našao sve što želim

Bojana Rodić očarala Mirka Šijana: U njoj sam našao sve što želim

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, ne skriva koliko je zaljubljen u svoju devojku Bojanu Rodić

Sestre Rodić su fatalne dame, sudeći po komentarima njihovih izabranika. Od kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, često slušamo pohvale na račun bivše košarkašice. Hvale je i Ceca, ali i Veljkova sestra Anastasija, koja je otkrila da je upravo ona upoznala brata sa Bogdanom.

– Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ugledala sam je na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. ‘Mislim da si ti super devojka za mog brata, on je lud i mora da se smiri, ti si prava’, to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se i ne znaju, a kada sam ih upoznala, ona ga je šikanirala. Veljko je bio preneražen jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu (smeh). Tada su se poljubili i više se nisu razdvajali – rekla je Anastasija na dan kada se njen brat zakleo na večnu ljubav Bogdani.

Ipak, od članova porodice Rodić ne privlači pažnju samo Bogdana. Cecina snaja ima dve prelepe starije sestre, Bojanu i Natašu. 

PROČITAJTE: Šta rade sestre Rodić dok se Bogdana sprema za porođaj?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 27. Мар 2018. у 8:10 PDT

Bojana Rodić je u žiži interesovanja

Zgodna brineta je već četiri meseca u emotivnoj vezi sa sinom Goce Božinovske Mirkom Šijanom. Pevačica je istakla da je Bojana lepa, dobra i vaspitana, a njenog sina je sasvim sigurno očarala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 26. Нов 2019. у 4:46 PST


– Ništa ne planiramo, živimo spontano. O tome šta radimo mogu da pričam satima. Provodimo najjače vreme, šta nam se radi u datom trenutku, to radimo – rekao je za „Blic” Mirko, koji živi sa Bojanom u porodičnom domu u Surčinu.

Na pitanje da li planira da odvede Bojanu pred oltar, Mirko je imao zanimljiv odgovor.

– Kako znate da se nismo venčali tajno? E, vi ništa ne znate. Šalu na stranu, evo da pitam Bojanu: ‘Je l' se venčavamo ove godine ili ne?’ Kaže isto što i ja, mi smo već venčani, ali to niko ne zna – rekao je Mirko, a onda dodao:

PROČITAJTE: Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje - Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 9. Јун 2020. у 7:28 PDT

PROČITAJTE: Fatalne sestre Rodić- Stefan Živojinović u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom?

– Ne možemo to da znamo. Nemamo nikakve planove. Moji planovi se menjaju tako brzo da možemo i sad da odemo da se venčamo – poručio je sin pevačice koji je u svojoj devojci pronašao sve ono za čim je tragao.

– Veza sa Bojanom nije najduža, ali biće. Našao sam sve kod nje, ona ima sve kvalitete – rekao je Mirko.

Komentari (0)

Loading