Celebrity News

Suprug pevačice zaprepastio priznanjem: Nedostaje mi Tanja, volim je kao prvog dana!

Suprug pevačice zaprepastio priznanjem: Nedostaje mi Tanja, volim je kao prvog dana!

Nakon što je Tanja Savić otkrila da joj deca mnogo nedostaju, ali da zbog posla ne želi da ide u Australiju, oglasio se suprug pevačice. Dušan je ovim priznajem raznežio sve!

Popularna pevačica pre nekoliko dana otkrila je za „Detoxic“  šta se dešava s njenim suprugom Dušanom Jovančevićem.

– Sa decom je sve u najboljem redu, samo mi mnogo nedostaju jer nisu pored mene nego u Australiji. Sa Dušanom je sve u redu, redovno se čujemo – rekla je pevačica i dodala da ona neće otići u Australiju.

 

– Moja deca otišla su u Australiju zbog koronavirusa, jer je tamo situacija bila mnogo stabilnija nego u Srbiji. Nažalost, ja neću ići u Australiju pošto moram da radim. Mnogi bi rekli da se ne brinem za svoju decu, ali to nije istina. Mnogo mi nedostaju i oni su mi na prvom mestu. Radim na tome da ih vidim što pre – rekla je Tanja za emisiju„Detoxic“.

NE PROPUSTITE: Donela bitnu odluku: Tanja Savić dva meseca bila na lekovima

Suprug pevačice zaprepastio priznanjem - Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas

Nakon brojnih spekulacija oglasio se i njen suprug Dušan Jovančević koji tvrdi da je zbog koronavirusa svoje naslednike odveo u svoje rodno mesto u Australiji.

Njegovo izlaganjeiznenada je dobilo drugačiji tok i suprug pevačice sve je zaprepastio priznanjem da je još uvek zaljubljen u Tanju.

- Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze - rekao je Dušan za "IDJTV" i dodao:

- Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas. Volim moju suprugu isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika osam sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru pre škole - ispričao je Dušan i dodao da njemu i deci nedostaje Tanja.

NE PROPUSTITE: Tanja Savić SPREMNA NA SVE DA BI SAČUVALA PORODICU, evo šta je uradila za svog supruga

Komentari (0)

Loading