Celebrity News

Gubitak roditelja stvara neizlečive rane na srcu! Reči Emine Jahović kidaju dušu!

Gubitak roditelja stvara neizlečive rane na srcu! Reči Emine Jahović kidaju dušu!

Reči Emine Jahović koje je podelila na svom "Instagram" nalogu rasplakale su mnoge. Lepa pevačica prisetila se pokojnog oca podelivši emotivnu sliku iz ranijeg perioda. 

Reči Emine Jahović dotakle su mnoga srca. Gubitak roditelja sa kojim se Emina susrela kada je imala samo jedanaest godina, neprolazna je bol koja čoveka prati tokom čitavog života.

U sećanje nas svog oca koji je ostavio veliki trag u njenom životu, Emina je objavila emotivnu fotografiju iz ranijeg perioda.

Ovim putem se prisetila najjače figure u njenom životu, uputivši mu reči koje kidaju dušu:

- Imala sam samo 11 kada smo se rastali... ali znam da si uvek sa mnom kada se uplašim. Srećan Dan očeva, tata - napisala je Emina Jahović na svom "Instagram" nalogu.

NE PROPUSTITE: Emina Jahović poslala snažnu poruku, a mnogi su se postideli! (foto)

 

View this post on Instagram

 

I was only 11 when we went apart... but I know U are with me every time I get scared... Happy father’s day Tata 🙏🏻🖤

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jun 21, 2020 at 6:10am PDT

Emina Jahović staru porodičnu kuću pretvorila u vilu iz bajke

Na mestu gde će osvanuti prelepa Eminina vila nekada je bila stara porodična kuća. Komšinica ističe da je u rekonstrukciju uloženo mnogo novca i da sve na prvi pogled deluje veoma skupoceno.

– Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 evra jer su korišćeni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju i da vam bude jasno da je sve to preskupo. Ne znam kako njen dom izgleda iznutra, nisam imala priliku da uđem i vidim, ali čula sam da je prelepo – kaže Eminina komšinica i dodaje:

– Deo nameštaja je dopremljen sa Sajma u Beogradu, a drugi deo Iiz inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima… Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu – kaže Eminina komšinica za "ALO".

NE PROPUSTITE: Emina Jahović otkrila koja su to dva tajna ženska oružja! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jun 13, 2020 at 1:26am PDT

Komentari (0)

Loading