Celebrity News

Da li je Sofija Milošević najlepša trudnica koju ste ikada videli?

Da li je Sofija Milošević najlepša trudnica koju ste ikada videli?

Poznata manekenka ovih dana uživa u blagoslovenom stanju. Slike koje objavljuje ostavljaju bez daha, pa se pitanje samo nameće - da li je Sofija Milošević najlepša trudnica koju ste ikada videli?

Iako godinama ima manekensku građu, Sofija Milošević nije krila da se tokom trudnoće ipak ugojila. Ne opterećuje se oko toga jer je svesna da će svoju kilažu ubrzo vratiti nakon porođaja. Da o svom izgledu i zdravlju i sada vodi računa svedoče i njeni video-klipovi na "Instagram" priči u kojima pokazuje da se zdravo hrani.

Na njenom dnevnom meniju možemo videti isključivo zdrave obroke poput grilovanih šampinjona, ceđene narandže i obilja zdravog voća.

Sve ovo  svedoči o zdravom načinu života zbog kog Sofija Milošević i u trudnoći izgleda spektakularno. Ne možemo, a da ne pomenemo da je Sofija u svim prilikama našminkana i tip-top sređena.

Fotografija koja je osvanula na "Instagramu" pokazuje Sofiju koja pozira u belom čipkanom donjem vešu. Kilogrami su skoro neprimetni, a njena lepota očarava.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Sofija Milošević u iščekivanju sina: Luka već planira treće dete

 

View this post on Instagram

 

Good morning beautiful people🌸☀️💓

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jun 23, 2020 at 1:29am PDT

Sofija Milošević najlepša trudnica - Period kada sam tek saznala da sam u drugom stanju, pamtiću po strašnim mučninama

Atraktivna trudnica pregurala je prvo tromesečje rezervisano za mučnine i nesvestice i ušla u četvrti mesec, te sa izabranikom uživa u najlepšem periodu života.

Poznata kao neko ko zbog posla veoma vodi računa o ishrani i treninzima, Sofija još uvek nije podlegla Lukinom pritisku da pojede i nešto van svog restriktivnog menija, ipak nedavno se pratiocima na "instagramu" požalila da se, nasuprot tome, za kratko vreme dosta ugojila.

U toku prva tri meseca dobila sam čak osam kilograma. Govore mi da mi se ne primećuje, da trudnoću lepo nosim, pa me to malo teši. Inače, period kada sam tek saznala da sam u drugom stanju, pamtiću po strašnim mučninama. Kada gledate trudnice na filmovima, to sve izgleda mnogo drugačije, ja sam, međutim, prošla golgotu. U jednom momentu nisam znala šta više da radim. Bilo mi je baš loše. Na svakom pregledu žalila sam se doktorki, koja mi je nudila razna rešenja. Nažalost, nijedno od njih nije bilo delotvorno. Jednostavno, takva mi je priroda te sam morala da sačekam da sve prođe samo od sebe – kazala je manekenka, koja uživa u pažnji svog izabranika.

NE PROPUSTITE: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak i toples fotku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jun 21, 2020 at 1:03am PDT

Sofija Milošević najlepša trudnica - Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto

Koliko joj je posvećen, govori i to što je nasuprot zabranama kluba, usred epidemije koronavirusa, došao u Srbiju da je vidi, a tu su i skupoceni pokloni kojima je svakodnevno obasipa.

Luka se stvarno trudi oko mene i izlazi mi u susret šta god da je u pitanju. Često čujem kako muškarci nemaju razumevanja za žene u drugom stanju i njihove uzburkane hormone, ali on je stvarno pažljiv. Baš me je razmazio mada ne želi to da prizna. Doduše, ni ja ne propuštam priliku da njemu priredim ili kažem nešto lepo. Volim kada mu izmamim osmeh i usrećim ga. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – dečju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala – istakla je Sofija.

Dok nestrpljivo iščekuje rođenje sina, manekenka se posvetila dekorisanju doma u Madridu, ali i planiranju venčanja. Spekuliše se da će po Lukinoj i želji njegove porodice prirediti veliko svadbeno veselje u Beogradu, a da će za tu priliku mlada poneti večernju haljinu iz kolekcije koju je lično dizajnirala.

NE PROPUSTITE: Luka Jović ostavio Sofiju bez reči poklonom o kom sanja svaka žena! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jun 20, 2020 at 2:10am PDT

Komentari (0)

Loading