Celebrity News

Biljana Tipsarević izgleda nikad bolje: Prva šetnja sa Noom (foto)

Biljana Tipsarević izgleda nikad bolje: Prva šetnja sa Noom (foto)

Iako je pre nekoliko nedelja na svet donela drugo dete, sina Nou, Biljana Tipsarević nije zapostavila poslovne obaveze, naprotiv – lansirala je novu kolekciju...

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević supruga Janka Tipsarevića, mogla bi se nazvati supermamom, bez bojazni da nekom taj epitet deluje preterano. Iako je rodila sina Nou, njeno i Jankovo drugo dete, pre samo nekoliko nedelja, atraktivna Novosađanka ne staje s poslovnim obavezama.

Na dan rođenja sina lansirala je novu kolekciju koju i dalje promoviše. Mi smo je fotografisali s naslednikom koji je rođen 22. maja, u prvoj njegovoj šetnji, a društvo im je pravila Biljanina i Jankova ćerka Emili (6).

NE PROPUSTITE: Biljana Tipsarević pokazala sina Nou: Dobro došao kući, živote naš!

Iako je prošlo šest godina otkako je popularni bračni par imao bebu, odlično su se snašli sa novim obavezama. Ulazili su u ritam brzo, ne prestajući da se bave svojim karijerama.

Baš zbog toga, Biljana je tražila pomoć njene majke, koja je iz Novog Sada došla u srpsku prestonicu čim se rodio mališan.

Biljana otkrila je svojim prijateljima da je maminu pomoć tražila jer je njen suprug zatrpan obavezama.

Organizacija vrlo ambicioznog poslovnog poduhvata

Turnir koji naš poznati teniser organizuje u okviru svoje teniske akademije na “Olimpu” trajaće čak pet nedelja i na njemu će učestovati više od sto svetskih igrača.

Budući da se radi o velikom sportskom projektu, turnir će pratiti mnogi svetski mediji i prenosiće 54 televizijske ekipe, među kojima je i Eurosport.

Biljana podržava Janka u njegovim obavezama, a u pomoći oko Noe dobro se pokazala i Emili. Ona je presrećna što je dobila brata i u njoj nema trunke ljubomore.

Vrlo je pažljiva prema njemu, pomaže mami u presvlačenju pelena, peva mu i uspavljuje ga.

Bračni par Tipsarević nije dozvolio da Emili krene u vrtić nakon pandemije, jer su bili uplašeni da bi mogla da se zarazi. Samim tim zaštitili su svoju porodicu od potencijalne infekcije.

Biljana je bila zaposlena do samog porođaja, a ni sada ne staje.

Potpuno je posvećena nasledniku, ne odlazi na posao, ali sve profesionalne obaveze obavlja putem telefona, mejlova i video-poziva.

Tokom trudnoće dobro se osećala iako je imala mučnine i bolove u stomaku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Jun 29, 2020 at 12:24am PDT

Ipak, bila je istrajna da završi novu kolekciju do porođaja. Nije želela da ostavi svoj tim na cedilu, a pošto je perfekcionista, htela je svaki detalj u stvaranju modela da isprati.

Jedan dan pre samog porođaja bila je na fotografisanju modela nove kolekcije, koja je veoma lepo prihvaćena od klijentkinja.

Fokus njenih novih kreacija je na svakodnevnim i pristupačnim komadima garderobe.

To su praktične stvari koji mogu da se nose i danju i uveče. Postoji i svečani deo kolekcije koji je namenjen za proslave, kao i odela, koja su zaštitni znak njenog brenda.

Biljana Tipsarević nikad bolje nije izgledala

Iako se porodila pre samo mesec dana, Biljana Tipsarević nastavila je svakodnevnim aktivnostima. Od posla nije odustajala, a kako je i sama istakla, radila je punom parom.

Poslovno se aktivirala odmah nakon porođaja, ali je i na svom fizičom izgledu marljivo radila. U majčinstvu uživa, a uporedo radi i na novim kolekcijama koje predstavlja na svom Instagram nalogu.

NE PROPUSTITE: Janko i Biljana Tipsarević – Ljubav koja dugo traje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Jun 28, 2020 at 10:51am PDT

Komentari (0)

Loading