Celebrity News

Trudna Jovana sitno broji do porođaja! Kupaći kostim "čuči" joj kao saliven!

Trudna Jovana sitno broji do porođaja! Kupaći kostim "čuči" joj kao saliven!

Trudna Jovana Mišković ostvariće se kao majka u avgustu, a sada je pokazala i kako izgleda neposredno pred sam porođaj. Njena ćerka Antonina nestrpljivo iščekuje dolazak sestre na svet, a prinovi se raduju svi u porodici.

Trudna Jovana ovih dana uživala je na jahti opuštajući se uz zrake Sunca u predivnom talasanju mora. Tom prilikom pokazala je zavidnu liniju u poodmakloj trudnoći, a sve je oduševio roze kupaći koji joj je pristajao kao saliven. Svi su primetili da se Jovana nije nimalo ugojila.

Fotografiju koju je objavila na svom "Instagram" nalogu komentarisalo je mnogo njenih kolega, a komplimenti su se samo nizali.

Jelena Gavrilović, poznata glumica napisala je u komentarima da jedva čeka da se Jovana ostvari u ulozi majke, a Marina Visković, Filip Živojinović i mnogi drugi ostavili su divne komentare.

Pogledajte...

NE PROPUSTITE: Jovana Mišković: Retko kad od muža dobijam komplimente

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Jul 3, 2020 at 1:20pm PDT

Trudna Jovana: Imam veoma jasnu listu prioriteta

U jednom od intervjua za naš magazin, pevačica je istakla da jedine vrednosti koje neguje jesu one porodične. Oduvek je sebi postavljala jasnu listu prioriteta, bez obzira na svoju hipersenzitivnost.

– Porodici ću uvek biti posvećena do poslednjeg atoma energije i ljubavi, imam veoma jasnu listu prioriteta. Sada sam konačno uspela da ukomponujem svoje muzičke želje u dnevni ritam. Ja sam hipersenzitivna osoba i uživam u tome da svoju emociju izrazim kroz pesmu, za mene je to prirodan osećaj koji mi je nedostajao tokom pauza. Verujem da se to čuje u mojoj muzici.

Budući da Jovana živi u skladnom braku s Markom Miškovićem, u istom intervjuu za magazin “Story” istakla je da joj u braku nikad nije dosadno.

– Kod nas ima svega osim dosade. Član porodice može neretko da vam dosađuje, ali nikako da vam dosadi. Nismo formirali porodicu da bismo jedno drugo animirali ili danonoćno držali pažnju, već zato što smo shvatili da verujemo jedno u drugo. Zajedno smo preživeli mnogo toga. U međuvremenu smo postali roditelji pa razmišljanje u kontekstu: “Dosadan si mi, odoh dalje” zaista ne pije vodu.

NE PROPUSTITE: Jovana Mišković: Suprug i ja se najbolje slažemo oko pitanja koja su drugim parovima otežana

 

Komentari (0)

Loading