Celebrity News

Milica Todorović oduševljena atraktivnim glumcem: On je najbolji frajer na svetu

Milica Todorović oduševljena atraktivnim glumcem: On je najbolji frajer na svetu

Milica Todorović oduševljena je italijanskim zavodnikom za kim luduju dame širom planete. Popularna pevačica je, čini se, slaba na glumce.

Naime, tek što je raskinula emotivnu vezu s glumcem Petrom Strugarom, ona je pronašla novu simpatiju.

U pitanju je Mikele Morone, kog smo mogli da gledamo u filmu „365 dana”, koji je zbog atraktivnog izgleda omiljen mnogim pripadnicama slabijeg pola. Milica Todorović je u više navrata svojim „Instagram” objavama stavila do znanja koliko joj se Mikele dopada.

Pročitajte: Zbog korone ne izlazi iz kuće- Milica Todorović otkrila kako se bori protiv ove pošasti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) дана 23. Јан 2020. у 11:14 PST

Pročitajte: Milica Todorović pati za Petrom? Reči koje je objavila kidaju dušu (foto)

– Da se razumemo, svet je pun lepih i prezgodnih ljudi. Mikeleu se, u ovom trenutku, posrećilo da bude glavni akter filma „365 dana” o kome svi pričaju. Ne znam da li je najbolji frajer na svetu, verovatno da nije, ali u poslednje vreme, bar što se mene tiče, jeste – rekla je pevačica, pa otkrila šta joj se najviše dopada kod njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) дана 6. Апр 2019. у 5:22 PDT

– Ne dopada se meni samo fizički izgled već sve ono što sam saznala o njemu, a prvenstveno što je umetnička duša. Svira gitaru, glumi i crta. Volim ljude koji su pravi umetnici – rekla je za „Telegraf”.

Milica pozitivna na koronavirus

Poznata pevačica Milica Todorović potvrdila je da je pozitivna na koronavirus. Pre nego što je ustanovljeno da je pozitivna, objavljeno je da je i njena drugarica i koleginica Slavica Ćukteraš takođe zaražena.

– Testirala sam se kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno, a test je pokazao da sam pozitivna – rekla je Milica na početku, a zatim dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 26. Јун 2020. у 11:25 PDT

Pročitajte: Milica Todorović o vezi sa Petrom Sturgarom- Zakasnila sam debelo!

– Do juče sam se osećala dobro, nisam znala da imam koronu, ali danas sam već počela da osećam prvi simptom, povišenu temperaturu.

Poznata pevačica Milica Todorović istakla je da se trenutno nalazi u izolaciji i da se pridržava svih propisanih mera kako bi prebrodila virus i sprečila njegovo dalje širenje.

– U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne – zaključila je Milica.

Komentari (0)

Loading