Celebrity News

Džulija Roberts ponovo u Beogradu: Lepo mi je ovde!

Džulija Roberts ponovo u Beogradu: Lepo mi je ovde!

Holivudska diva Džulija Roberts ponovo je u Beogradu, a svetska zvezda viđena je u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Ona je u kratkom razgovoru za domaće medije otkrila kako se oseća u našem glavnom gradu.

- Lepo mi je u Beogradu - rekla je nasmejana i dobro raspoložena Džulija, kojoj je društvo pravio Finej, njen najstariji sin.

Džulija, međutim, nije želela da razgovara, jer je sa sinom uživala u šetnji.

- Molim vas, razumite me. Sa sinom uživam u šetnji vašom prestonicom i ne bih da se o tome diže velika medijska prašina - ljubazno je rekla glumica, koju godinama proglašavaju za najlepšu ženu sveta.

Inače, Džulija je prvo otišla sa Finejom na ručak. Iako su sedeli u bašti restorana, ipak su se smestili u deo koji je bio zaklonjen od pogleda prolaznika. Jedna od najvećih holivudskih diva ponašala se kao normalan svet i strpljivo je čekala da stigne hrana za mališana. Bila je obučena u svetloplavu haljinu sa floralnim dezenom, a velikim naočarima krila je lice.

Finej je naručio panko piletinu, tačnije hrskavo meso u japanskim prezlama, dok je Džulija, koja je vegetarijanac, pila samo kafu i flaširanu vodu.

Robertsova ni ovoga puta nije imala obezbeđenje, pa je bez pratnje šetala ulicama prestonice. Podsetimo, ona je krajem jula prvi put posetila Beograd sa decom i suprugom Danijelom Moderom, koji je u našoj zemlji birao lokaciju za svoj novi film.

Sudeći prema društvenim mrežama, Robertsova je u četvrtak bila u Italiji na reviji modnog brenda "Kalcedonija", pa joj je Beograd bio nadohvat ruke, a u njemu - njen suprug, koji u našoj prestonici, sada već mesec dana, radi kao direktor fotografije na snimanju filma "Ibica".

Ekipa ove romantične "Netfliksove" komedije, predvođena mladim rediteljem Aleksom Ričanbahom, u Beogradu je pronašla mesta koja će u filmu predstavljati Barselonu. Kako pišu Novosti, Džulijin suprug Danijel i ekipa filma u subotu putuju u Split, kako bi obala Jadranskog mora "glumila" predele čuvenog španskog ostrva - Ibica.