Celebrity News

Najpoznatiji par "Velikog brata" više nije zajedno: Razvode se Marijana i Nemeš?

Najpoznatiji par "Velikog brata" više nije zajedno: Razvode se Marijana i Nemeš?

Marijana Kovačević (33), pobednica regionalnog "Velikog brata" iz 2011. godine skinula je venčani prsten. Hrvatica je navodno stavila tačku na odnos sa Nikolom Nemeševićem Nemešom (28) sa kojim je u braku od avgusta 2016. godine.

Dok se Beograđanin navodno vratio poridici u Srbiju, Kninjanka konobariše u lokalnom kafiću na zagrebačkoj Savici.

- Marijana dane provodi radeći. Ima puno gostiju u birtiji, pa joj posao nije lak jer nema vremena za odmor. Gosti su većinom muškarci srednjih godina koji je simpatiziraju jer je rijaliti zvezda i kuva dobru kafu -  kaže izvor koji dolazi u kafić smešten u blizini fudbalskog igrališta.

Dodaje kako Marijana radi od početka avgusta, a Nemeš se još nije pojavio na njenom radnom mestu. Beograđanina su novinari pokušali da pitaju o statusu njihove veze, ali se on nije oglašavao. Trenutno zarađuje nastupima u beogradskom art klubu za umetnike.

- Nikola s kolegom na gitari i klaviru izvodi pop, rok i bluz hitove kao i autorsku muziku - kaže izvor blizak Nemešu. Šuška se kako se Marijana i Nikola, razvode. Nemeš je zadnju fotografiju s dragom objavio na svom profilu na društvenoj mreži krajem avgusta 2016.

- Ne, ne, molim vas, ne želim ništa komentarisati o tome. Na radnom sam mestu - rekla je Marijana na pitanje o braku sa Nemešom.