Celebrity News

Velika ispovest Maje Berović za "STORY": Prešla sam trnovit put do uspeha!

Velika ispovest Maje Berović za "STORY": Prešla sam trnovit put do uspeha!

Jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica Maja Berović u ekskluzivnoj ispovesti opisuje putanju kojom je pre nekoliko godina krenula. Osvrće se i na žrtve koje je usput podnela otkrivajući koliko je trpeo njen brak. Ovo je velika ispovest Maje Berović. 

Na mapi domaće estradne scene dugo se činilo da je svako obeležio svoju teritoriju te da „krojenju granica“ jednostavno nema previše mesta.

Zato su s početkom ekspanzije novog muzičkog pravca, čiji je jedan od glavnih reprezenata Maja Berović (33), mnogi mislili da će pevačica i njene kolege tom trajektorijom brzo protutnjati, a stari poredak ostaviti netaknutim.

NE PROPUSTITE: Maja Berović proslavila 33. rođendan: Lepota Barbike i telo Amazonke (foto)

Ispovest Maje Berović - Poštujem svačije mišljenje

Nekoliko godina kasnije, atraktivna Bosanka zapanjuje ne samo svojim odbijanjem da pomenutu scenu napusti već i hrabrošću i umećem da osvoji njene vrhove.

Kraća pauza koju je nedavno napravila poslužila je samo da isplanira sledeće korake.

Sada, u potpuno novom izdanju nastavlja tamo gde je stala. Krasi i naslovnicu našeg magazina, a dok govorimo o njenom receptu za uspeh koji još uvek niko ne ume sasvim da objasni, Maja obećava da iznenađenja tek dolaze.

Neki su se mogli zakleti da je vaša slava petominutna i da će brzo iščeznuti.

- Poštujem svačije mišljenje, pa i takvo, ali vreme uvek nepogrešivo sve pokaže, pa nema ni potrebe da to komentarišem. Polazim od sebe, uvek podržim kvalitet i trud.

- Nemam problem da nekom pošaljem poruku i čestitam na dobroj pesmi ili koncertu. Svakako da se ni sa kim ne ubeđujem po pitanju bilo čega.

Ostatak Majine velike ispovesti pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 21. jula! 

Komentari (0)

Loading