Celebrity News

Stravičan prizor za ženu! Krisi Tajgen pokazala ožiljke na grudima (foto)

Stravičan prizor za ženu! Krisi Tajgen pokazala ožiljke na grudima (foto)

Popularna manekenka Krisi Tajgen pokazala je ožiljke od operacije grudi. Naime, njeni fanovi ne veruju da je zaista uklonila implantate pa je to dokazala fotografijom koju ćete videti u nastavku. 

Krisi Tajgen pokazala je ožiljke na „Instagramu” usled optužbi da je lažirala vađenje silikona. Zbog brojnih fotografija u toplesu nakon operacije, probudila je sumnje da je želela samo medijsku pažnju.

Ožiljak koji je Krisi pokazala na slici nalazi se na najosetljivijem delu ženskog tela, a bolni ožiljci govore mnogo.

- Nekoliko mojih prijatelja govori ljudima da sam stvarno izvadila implante, jer mi veruju. Ovo su ožiljci. Verujte mi - napisala je Krisi.

NE PROPUSTITE: Krisi Tajgen ponosno: Srećna sam da znam da i najlepše žene imaju strije

Ona je za ovaj zahvat bila potpuno psihički spremna, a zašto se odlučila da izvadi silikone i zbog čega ih je ugradila sa samo dvadeset godina, podsetite se u nastavku...

– Zdravo svima, testirala sam se na Covid-19 jer uskoro idem na operaciju. Mnoge ljude zanima zbog čega idem na operaciju, pa ću vam odmah otkriti – vadim silikone iz grudi. Služile su mi odlično godinama, ali sam prevazišla to. Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine i da spavam na stomaku sa uživanjem. Nema više velikih grudi. Tako da, ne brinite za mene, sve je u redu, ostaće samo salo. Glupa, ali čudesna vreća sala – zaključila je ona.

NE PROPUSTITE: Krisi Tajgen i Džon Ledžend u Versajskoj palati prisustvovali venčanju poznate pijanistkinje! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 7, 2020 at 10:27am PDT

Krisi Tajgen pokazala ožiljke – Dobijete decu, grudi se napune mlekom i opuste

Lepa manekenka želela je da izgleda seksepilno pa je sa dvadeset godina ugradila silikone. Njen pogled na život, prave vrednosti i telo menjao se s vremenom, pa je sada odlučila da poštuje „majku prirodu”.

– Uradila sam grudi kada sam imala 20 godina. Želela sam da budu zaobljene i istaknute kada sam u bikiniju. S obzirom na to da često poziram, želela sam da stoje čvrsto i dok ležim na leđima. Ali onda dobijete decu, one se napune mlekom i opuste i sada su grozne – rekla je poznata manekenka koja se 2010. pojavila na naslovnici magazina „Sports Ilustrated Swimsuit”.

Komentari (0)

Loading