Celebrity News

Glumica Danijela Vranješ shvatila da je razvod rešenje: Psihički sam se pripremala!

Glumica Danijela Vranješ shvatila da je razvod rešenje: Psihički sam se pripremala!

Glumica Danijela Vranješ nakon dve godine braka odlučila je da se razvede od muzičara Igora Maleševića.  

Povodom razvoda, Danijela je rekla za magazin „Glorija” da ona i njen bivši suprug imaju prijateljski odnos i da će ćerkicu Emu odgajati zajedno bez presija i tenzije.

– Bila sam dovoljno pametna i zrela da situaciju sagledam na vreme i da je prepoznam. Nismo prošli nijednu groznu epizodu, nego prosto oboje imamo dovoljno godina da smo svesni kako nam se stavovi ne poklapaju.

– Mi možda jesmo lep primer kako bi dvoje ljudi trebalo da se raziđu, ali u trenutku kad se to dešavalo, nisam znala kako će se stvari odvijati.

– Samo sam pratila svoj impuls i svoje srce i mislila o tome šta je najbolje za dete, jer njemu treba da budem najbolji roditelj. Jedino je to važno. Sve ostalo s vremenom dođe na svoje mesto – rekla je glumica za magazin „Glorija”. 

NE PROPUSTITE: Danijela Vranješ: Žao mi je što se nisam porodila prirodnim putem

 

View this post on Instagram

 

Nove bebice za citanje;).

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd) on Jun 26, 2020 at 8:14am PDT

– Kad dobiješ dete, uvek ti je frka kad treba nešto da odlučiš. Ne samo o razvodu nego i kad se ono prehladi pa moraš da mu daš lek. Zato nisam ništa učinila impulsivno, preko noći, ideja o rastanku je dugo sazrevala u meni. Potom sam se psihički pripremala, jer sam znala šta me očekuje. I obično ne radim neke stvari ukoliko ne mogu da ih podnesem.

– Ako je nešto kako treba, sve ide svojim tokom, ali ukoliko se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, bolje je preseći na vreme.

 

View this post on Instagram

 

♥️

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd) on Jul 24, 2020 at 5:18am PDT

– Mislim da je malograđanski i glupavo ostajati u braku koji nije ono što očekuješ. Ne mogu da kažem da je naša veza bila loša, jer je svaka veza zbog nečega dobra. Nas dvoje imamo fantastično dete, a stekla sam i neka nova iskustva i pouke koji su mi promenili život.

– Jedino, kao i svako dete, želi da budem stalno u istom prostoru, pa se nas dvoje od srca smejemo njenim pokušajima da nas spoji. Stalno ima neke fazone na tu temu, ali joj ne pali. Ema na sve to gleda s radoznalošću, ponekad me pita o čemu se radi i vrlo je zadovoljna kad joj dam odgovor u skladu s njenim godinama. Bila bi mnogo veća trauma da gleda mamu i tatu koji žive zajedno a ne mogu da se podnesu – iskrena je bila glumica u pomenutom intervjuu.

NE PROPUSTITE: One su DOBILE DECU posle 40. godine i misle samo pozitivno o tome

Komentari (0)

Loading