Celebrity News

Da može da putuje kroz vreme gde bi otišla: Rijana iznenadila komentarom o prvom seksu

Da može da putuje kroz vreme gde bi otišla: Rijana iznenadila komentarom o prvom seksu

Rijana se ne stidi da pokaže svoje telo, ali ni da odgovara na škakljiva pitanja. Naime, pevačica se fotografisala za naslovnicu oktobarskog izdanja magazina Elle i tom prilikom odgovarala na pitanja koja su joj postavljale poznate ličnosti, poput Tajre Benks, Eminema, Farela Vilijamsa

Kada ju je mađioničar Dejvid Koperfild upitao zbog čega bi volela da putuje kroz vreme, dala je veoma neočekivan odgovor.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 7, 2017 at 1:22pm PDT

- Ne šalim se, ovo je stvarna ponuda: mogu da učinim da nestaneš i da se pojaviš bilo gde u svetu. Gde bi išla i zašto? - upitao ju je Koperfild.

- Deset minuta pre nego što sam izgubila nevinost… i držim se za tvoju ponudu - rekla je Rijana.

Zatim su je, očekivano, pitali i odakle joj hrabrost da obuče ONU providnu haljinu pre nekoliko godina.


- Imala si toliko sjajnih modnih momenata i dosta puta su rizikovala. Providna haljina koju si 2014. godine nosila na dodeli CFDA nagrada - šta ti je dalo hrabrost da toliko rizikuješ, izgledala si tako sjajno i elegantno, a opet izazovno?"

- Iskoristila sam svoje grudi pre nego što se opuste. Videla sam priliku i iskoristila je - kroz smeh je rekla pevačica.

Rijana je rekla i da je ruž za usne njeno "malo tajno oružje", a na pitanje koja je najluđa stvar koju je uradila zbog lepote, kaže:

- Korset! Nosila bih ga ponovo. Nosila bih ga svaki dan kada bi to bilo dobro za zdravlje! - bila je iskrena lepotica sa Barbadosa.