Celebrity News

Iznenađenje u šou "Tvoje lice zvuči poznato": Sin folk dive jedan od učesnika

Iznenađenje u šou "Tvoje lice zvuči poznato": Sin folk dive jedan od učesnika

Naslednik čuvene pevačice pokazaće sve svoje talente u četvrtoj sezoni popularnog takmičenja.

Pripreme za snimanje četvrte sezone šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" privode se kraju, a publika sa nestrpljenjem čeka da vidi kako će se poznate ličnosti snaći u drugim ulogama. Kako "Blic" otkriva, učešće u ovom programu su potvrdili i Stefan Živojinović, sin Lepe Brene, kao i Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol.

Kako otkriva izvor blizak produkciji radovi na studiju u kom će se snimati emisije privodi se kraju, takmičari su već počeli da probaju koreografije za prvu emisiju, a priča se da će se ova sezona razlikovati od prethodnih.

- Kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, takmičari dobijaju likove za prvu emisiju i već se pripremaju za to. Oni će biti transformisani u neke od najvećih domaćih i svetskih zvezda, a u svakoj drugoj emisiji će pritiskom na taster izvući svoju narednu ulogu. Dobro ste otkrili, Stefan Živojinović je prihvatio učešće u šouu. Pa zamislite samo da on izvuče na imitira svoju mamu Lepu Brenu, pa to bi publika jedva čekala da vidi. Šalu na stranu, Stefan je veoma talentovan i ovo će biti prilika da se pokaže gledaocima u novom svetlu - kaže izvor i dodaje:

- Za Bebi Dol se produkcija lako odlučila, ona je jedna veoma zanimljiva osoba i sigurno će biti zanimljivo gledati je. On se već sprema za svoju ulogu i trudiće se da se pokaže u najboljem svetlu. Već ste pisali da će se u žiriju naći Andrija Milošević, dok će učitelj pevanja biti Ivana Peters. Oni će posle svake imitacije morati da prokomentarišu učesnika, a na kraju emisije će davati svoje ocene. Takođe, četvriti član žirija će se iz emisije u emisiju menjati, pa kao što je i do sada bio slučaj, postoji mogućnost da taj član žirija gleda kako ga neko od takmičara imitira.

A post shared by Bebi Dol (@bebisaric) on Feb 5, 2016 at 12:41pm PST

Maske i kostimi za prvu emisiju se već privode kraju.

- Dugo se radilo na ovom projektu i veoma se vodi računa o tome da maske i kostimi budu autentični. Sve se to već privodi kraju i samo se čeka dan kada će se snimiti prva emisija. Neki od takmičara su se već našli sa koreografima i uvežbavaju svoje korake. Zasada ide sve po planu i svi sa nestrpljenjem očekuju početak emitovanja - zaključuje izvor blizak produkciji.

Kao što smo već prenosili, u takmičenju će učestvovati još i Nina Radulović, Stefan Dimitrijević Leon, Edita Aradinović, Tijana Dapčević, Mira Škorić, Anabela Atijas, Stevan Anđelković i Bane Vidaković.