Celebrity News

Lepa Brena "Instagram" zvezda: Dekolte koji kida u njenim godinama!

Lepa Brena "Instagram" zvezda: Dekolte koji kida u njenim godinama!

Lepa Brena "Instagram" zapalila je svojom novom fotografijom u kupaćem kostimu. Ona je, naime, pokazala zavidan dekolte u 59. godini i postidela čak i mnogo mlađe koleginice negovanom i zategnutom kožom.

Lepa Brena "Instagram" koristi u svrhu lične promocije, ali i da bi svojim vernim fanovima otkrila gde se odmara svakog dana.

Velika muzička zvezda sa svojomporodicom trenutno boravi u Monaku, a sa ove predivne destinacije mnoge je pozdravila video prilozima sa mora.

Lepa Brena na jahti pozirala u kupaćem kostimu crne boje koji je istakao njen negovan i bujni dekolte. Mnoge je oduševila činjenica da dama koja je na pragu šeste decenije izgleda sjajno i negovano.

Svojevremno, Lepa Brena za magazin "Story" govorila je i o svojim godinama, koje prihvata dostojanstveno...

– Odavno sam u dobrom odnosu s godinama koje dolaze i prolaze. Važno je da se dobro osećate u svojoj koži i da imate prijateljski odnos prema sebi, a posebno prema svojim godinama. Prvi put sam posle toliko godina rada imala vremena da razmišljam i shvatim neke stvari. Da sagledam apsolutnu situaciju u mojoj porodici, jer smo imali mnogo vremena jedni za druge. Pandemija je promenila mnoge moje planove za jesen tako da očekujemo, moja cela porodica i ja, razvoj dalje situacije mada svako od nas nastavlja da se bavi svojim poslom i idejama.

Vreme radi za njih, sunčano je i toplo, pa verujemo da joj ovaj odmor od betonske džungle i te kako prija.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. (foto)

Lepa Brena "Instagram" zvezda - Pogledajte u kakvom raju uživa balkanska zvezda! 

Muzička zvezda Lepa Brena dočarala je svojim pratiocima raj  ukom uživa prethodnih nedelja. Plavo, kristalno more pravi je lek u ovim kriznim vreneima, a Lepa Brena definitivno zna kako sebi da ugodi. Topao vetar, sunce i osvežavajuće piće dobitna su kombinacija za dug i zdrav život.

Pogledajte kako uživa najveća balkanska zvezda:

NE PROPUSTITE: Lepa Brena iz izolacije: „Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir“

Komentari (0)

Loading