Celebrity News

Aleksandra Prijović je seksi mama! Kadar s leđa zaustavlja dah!

Aleksandra Prijović je seksi mama! Kadar s leđa zaustavlja dah!

Aleksandra Pijović - seksi mama pokazala je nikad bolje telo. Na plaži pozirala je okrenuta leđima i priredila prizor za pamćenje. 

Aleksandra Prijović je seksi mama koja ovih dana ne prestaje da oduševljava.

Nakon što se vratila sa letovanja iz Monaka, popularna pevačica rešila je da na svom "Instagram" profilu objavi sliku kojom će podići temperaturu do najvišeg podeoka, a na koju neće ostati imuni ni muškraci, a ni žene.

Iako nikad nije objavila ovako provokativnu fotografiju, sada je konačno pokazala da ovakvim izvajanim telom može da parira svetskim lepoticama.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Prva slika Aleksandre Prijović sa sinom, ona zgodna, a on presladak! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Aug 11, 2020 at 3:17am PDT

Aleksandra Prijović seksi mama pravo iz Monaka! 

Pre nekoliko dana, čim su stigli iz Monaka, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prošetali su Beogradom posebnim povodom.

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović i njegova zgodna devojka Sandra MIljaković, stigli su u Beograd kada i cela porodica. Lepi, sređeni i preplanuli prošetali su prestonicom i tom prilikom mnoge ostavili bez daha.

Viktor Živojinović otvorio je lokal u strogom centru prestonice i tada su svi bili na okupu.

Aleksandra i Filip pokazali su izuzetnu modnu usklađenost, a zavidna pevačicina linija i tada je mnoge oduševila u belom kompletu koji je istakao njen planuli ten.

NE PROPUSTITE: Izgled Aleksandre Prijović izazvao opšte oduševljenje (foto)

Velika Brenina porodica sprema slavlje za 500 zvanica - ženi se Viktor Živojinović!

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor do ušiju je zaljubljen u svoju devojku Sandru Miljaković. Tek što su proslavili godinu dana veze, naslednik folk dive je otkrio da planiraju i svadbu naredne godine..

― Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ― rekao je Viktor za „Informer“.

Pročitajte: Stigla snajka! Viktor Živojinović doveo devojku kod Brene!

 

View this post on Instagram

 

👀

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 11, 2020 at 2:51am PDT

Komentari (0)

Loading