Celebrity News

Maja Berović otkrila koje estetske korekcije je radila na sebi!

12/08/2020

Maja Berović otkrila koje estetske korekcije je radila na sebi!

story

Maja Berović koja je nedavno objavila novi album "Intime" i ponovo oduševila region, pričala je o svom izgledu, koji se, kako i ona kaže, veoma promenio s početka karijere pa sve do sada. 

Maja Beorivć iskreno je pričala ne temu estetskih korekcija i šta je to korigovala na sebi. Muzička zvezda koja beleži samo uspehe otkrila je da je operisala nos, a evo šta se još nalazi na spisku korekcija...

- Sada nisam ništa. Zapravo, od kada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Usne i grudi. To je to, za sada. To (botoks i hijaluron) nisam radila, ali ne znači da neću kada za to dođe vreme. Još sam mlada - rekla je pevačica za "Alo".

NE PROPUSTITE: Maja Berović za „Story”: Prešla sam trnovit put do uspeha

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jun 22, 2020 at 11:51am PDT

Maja Berović - Nemam osećanje sramote niti nelagode

Maja Berović osvrnula se i na svoje stare fotografije, mna kojima izgleda potpuno drugačije. Evo šta je rekla...

- Imala sam i 15 kilograma manje nego sada... (smeh) Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja.

- Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva... Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti - kaže pevačica.

NE PROPUSTITE: Maja Berović priznala zbog čega se svađa sa mužem, razlog je poprilično čudan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jun 23, 2020 at 9:37am PDT

Maja Berović - Alen je uvek tu da me posavetuje

Popularna pevačica uživa u braku sa suprugom Alenom, koji je njena verna podrška iza kamera. Ne voli puno da se eksponira, ali je zato u Majinu karijeru i sve što ona radi upoznat do  najsitnijih detalja. Najveći prijatelj i vetar u leđa Maji je upravo on, a evo kako jedna od najpopularnijih pevačica regiona govori o njihovoj ljubavi...

- Verujem da baš zato što nema tajni između nas imamo dobar odnos, pun ljubavi i razumevanja. Osnova svakog odnosa, nebitno da li je u pitanju prijateljstvo ili ljubav, upravo počiva na tome da tajne ne treba da postoje, koliko god da je nešto ružno ili lepo.

- Prava ljubav uvek dođe kad treba. Naš odnos se menjao s godinama jer sam i ja sazrela, ali je i činjenica da sam pored sebe imala osobu koja mi je, pored toga što je čovek mog života, pravi prijatelj i podrška. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 28, 2020 at 2:42am PDT

- Činjenica je da mi nemamo uvek isto mišljenje kada je u pitanju posao. Alen je uvek tu da me posavetuje i sasluša, ali nekad uradim na svoju ruku i moram da priznam da mi se do sada to nije obilo o glavu. Nas dvoje se trudimo da o svemu otvoreno pričamo i da se oko svega dogovaramo, zato i jesmo jedno drugom najčvršći oslonac.

Takođe, Maja Berović je na pitanje da li se još uvek nije odlučila na potomstvo jer sada treba maksimalno da iskoristi uzlet u karijeri, kao i da li se boji da će nekad zažaliti što se na taj korak nije odlučila ranije, rekla:

- Ne plašim se da ću zažaliti, ali da sam odložila to u dogovoru sa suprugom, to je tačno. Ovog trenutka još nije vreme, a moguće je da ćete se iznenaditi kad bude. Imam 33 godine i još sam mlada, tako da ne brinem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 25, 2020 at 2:56am PDT

Komentari (0)

Loading