Celebrity News

Pevačica Marina Tadić: Tajno sam se udala!

Pevačica Marina Tadić: Tajno sam se udala!

Poznata pevačica Marina Tadić godinama je priželjkivala da se ostvari u porodičnim ulogama. Nakon što se venčala s Urošem, beogradskim advokatom, s kojim je početkom ove godine dobila ćerku Veru, ostvarenje snova toliko joj prija da je scenu rado zamenila svakodnevnim porodičnim obavezama...

Promene imidža kakve zahteva jedan modni editorijal možda su u slučaju pevačice Marine Tadić (37) još i najmanji zaokret koji je ove godine morala da napravi. Daleko veće promene usledile su baš onda kada se nije slikala, po rođenju mezimice Vere krajem januara.

Tada je odlučila da će njen život krenuti u novom smeru i da će mikrofon na duže vreme zameniti flašicama za bebu. Pandemija koronavirusa svakako je olakšala donošenje odluke o poslovnom povlačenju, budući da ni ostale njene kolege nemaju mnogo izbora. Zato je ovo fotografisanje prvi Marinin izlazak iz uloge majke i domaćice koju je oberučke prihvatila i, kako kaže, nije joj previše nedostajalo.

Poznata pevačica Marina Tadić - Ne razmišljam o modi otkad je Vera ušla u moj život

Otkako je mama devojčice Vere, koje mesto na listi prioriteta vam zauzima moda? Da li je moguće da angažovana i umorna mama istovremeno bude u trendu, prokomentarisala je Marina za magazina "STORY"...

- Iskreno da vam kažem, ne razmišljam o modi otkad je Vera ušla u moj život, ali mama uvek može da bude u trendu ako to želi. Vreme se može naći za sve ako postoji volja. Mislim da svaka majka želi da predstavi svoje dete najbolje što može. Tako da, sad kad se oblačim, biram stil koji neće obrukati Veru. Pokušaću da joj od malih nogu stvorim lepu predstavu o nezi i o tome kako da bude lepa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Aug 9, 2020 at 2:47am PDT

Pevačica Marina Tadić - Uroš i ja smo se venčali veoma tiho, bez cirkusa i pompe

Epidemija je na neki način pogodila svakog od nas, a Marinu je zatekla praktično odmah po porođaju. Poznata pevačica otkriva da li joj je i pored ionako stresnog perioda navike na novu ulogu, koronavirus dodatno otežao prve mesece majčinstva...

- Ne mogu da kažem da me je to dodatno opteretilo, osim što nisam mogla da izlazim napolje kad sam htela. Prvih mesec dana majčinstva bilo mi je stresno, jer to je period navikavanja bebe na mamu i obrnuto. Dojenje je najveći stres koji žena doživi posle porođaja. Srećom, brzo prođe i kad znate da je to najbolje za vašu bebu, osetite se kao heroj. Zato podržavam sve mame koje doje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Aug 4, 2020 at 2:58am PDT

O Marininom partneru ne zna se gotovo ništa, osim da je uspešan advokat. Na pitanje da li je istina da su se venčali Marina je imala potvrdan odgovor...

- Istina je, Uroš i ja venčali smo se prošle godine. To smo učinili veoma tiho, bez cirkusa i pompe. Tako smo želeli i on i ja. Naš moto glasi: “Ljubav se rađa iz prijateljstva“, jer smo nas dvoje pre braka bili dugogodišnji prijatelji. Posebno me je oduševio kada je postao otac, on je najbolji tata na svetu. Toliko je posvećen i brižan da ne znam da li može bolje. Da ne čuje zlo (smeh).

Ostatak intervjua s Marinom Tadić kao i detalje venčanja pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 18. avgusta! 

Komentari (0)

Loading