Celebrity News

Severina Kojić pozitivna na koronu: Zarazila sam se od bliske osobe!

Severina Kojić pozitivna na koronu: Zarazila sam se od bliske osobe!

story

Severina Kojić pozitivna na koronu - vest je koja je šokirala sve. Popularna Splićanka objavila je ovo saopštenje na svom "Instagram" nalogu, gde je potom objasnila detaljno da li ima simptome i da li joj je sin pozitivan ili negativan.

Severina Kojić pozitivna je na koronu, a javnost i svoje pratioce o ovome obavestila je na društvenoj mreži.

– Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test mog sina negativan – istakla je pevačica, pa dodala:

– Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preduzela sam sve mere, a potom izvestila oca deteta te u dogovoru s njim predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

NE PROPUSTITE: Ko se vratio u Severinin život: Jedva sam dočekala!

Severina Kojić pozitivna na koronu - Nemam simptome

Zgodna hrvatska pevačica istakla je da nema simptome...

– Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim se medijima pojavila se vest da sam zaražena ‘lumpujući po Dalmaciji s detetom’ – rekla je Severina pa zatim nastavila:

– Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio negativan - rekla je Severina u svojoj objavi na "Instagramu".

NE PROPUSTITE: Hrabar modni potez: Severina Kojić ponela torbu koju svi komentarišu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Aug 14, 2020 at 8:19am PDT

Komentari (0)

Loading