Celebrity News

Pevač Sergej Ćetković: Moja ljubav ne dovodi se u pitanje!

Pevač Sergej Ćetković: Moja ljubav ne dovodi se u pitanje!

Pevač Sergej Ćetković širom regiona poznat po romantičnim baladama priča da je neodustajanje važna stavka svakog braka. Supruga i on su jedinstveni kada je reč o vaspitanju ćerki te da im nije teško i po sto puta da ponove lekcije važne za njihovo odrastanje i život u iskrivljenom društvu. 

Pevač Sergej Ćetković (44) odlučio je da publici pokloni divnu baladu. Vodeći se time da je muzika lek, želeo je da njome bar nakratko vrati osmehe na lica ljudi i odagna im brige, a ako je suditi po pregledima na “jutjubu” i predivnim komentarima, čini se da je u tome i uspeo.

Pesmu “Vratile se ptice”, koja govori o ljubavi bez granica i odustajanja, sam je napisao i komponovao. Stoga smo ga, kao nekoga ko sa suprugom Kristinom (44) ove godine broji 20. godinu braka, već na samom početku intervjua zamolili da nam kaže koliko je neodustajanje važno za opstanak bračnog odnosa.

NE PROPUSTITE: Sergej Ćetković snimio jednu od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) on Aug 1, 2019 at 10:23am PDT

Verujem da je neodustajanje bitno u svakom segmentu života, naravno ukoliko vam je do tog nečega stalo i ako prepoznajete da vam donosi sreću. Tako je i u braku. Ne možete odustati od nekoga ko je s vama izgradio život i dom, prošao lepe i manje lepe periode, pogotovo ne zbog perifernih, lako rešivih situacija. To nije čak ni stvar kompromisa, već ljubavi i zrelosti.

Ko se u vašem braku do sada pokazao kao zreliji i mudriji?

- Iskustvo i godine donose strpljenje i mudrost. Kristina i ja smo odrastali i sazrevali zajedno gradeći porodicu. Samim tim, dopunjavali smo se u vrlinama i manama. Svi grešimo i trudimo se da ispravljamo svoje greške, ali ono što je najvažnije jeste da se naša ljubav nikada nije dovodila u pitanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics) on May 4, 2019 at 12:56am PDT

Oduvek sam isticao da je ona moj osnovni pokretač i verujem da bez emocija koje dobijam od supruge, ćerki Lole i Mile i najdražih ljudi, ni one koje se osećaju kroz moju muziku ne bi bile toliko iskrene i snažne.

Kojim Kristininim osobinama se divite i posle 20 godina zajedničkog života?

- Vedrini, duhovitosti, sposobnosti da lako rešava i preseče dileme kojima se ja često danima opterećujem. Volim i njenu iskrenost i direktnost, kao i kreativnost, nežnost i toplinu kojom svakodnevno obasipa mene i decu.

Ko je od vas dvoje strpljiviji kada je njihovo vaspitanje u pitanju?

- I tu se dopunjavamo u zavisnosti od situacije. Lola i Mila su karakterno različite, a opet toliko slične. Neke stvari lakše reši ona, neke ja, ali uvek uz međusobnu podršku. Bitno nam je da je krajnji rezultat dobar.

Ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 18. avgusta! 

 

Komentari (0)

Loading