Celebrity News

Mokra i preplanula! Telo Edite Aradinović ubrzava puls (FOTO)

Mokra i preplanula! Telo Edite Aradinović ubrzava puls (FOTO)

Telo Edite Aradinović napravilo je pravu zbrku na "Instagramu". Popularna pevačica slikala se u bikiniju, a svoje zgodno telo stavila u prva plan.

Telo Edite Aradinović - Mokra i pleplanula mamila je uzdahe na ovoj društvenoj mreži, a komplimenti samo su se nizali u komentarima.

Jedna od zgodnijih pevačica sa naše javne scene ne ustručava se da pokaže s čime raspolaže, a kada to urade nastane opšta pometnja.

Još za vreme projekta "Tvoje lice zvuči poznato" Edita Aradinović drastično je smršala jer je zbog ovog učestvovanja bila pod velikom tenzijom i stresom. Danonoćno je vežbala

– Edita je zaista želela da sve imitacije iznese na najbolji mogući način, a zbog toga je bila pod velikom tenzijom i stresom. Dešavalo se da danonoćno vežba i zaboravi da jede, zbog čega je mnogo izgubila na kilaži. Zbog velike želje da sve uradi kako treba bila je konstanto pod stresom, a da toga nije ni bila svesna – prepričava izvor blizak pevačici i dodaje:

NE PROPUSTITE: Edita Aradinović nikada iskrenija: Ovo je morala da uradi da bi kupila prvu pesmu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Aug 14, 2020 at 8:27am PDT

– Tek kada je pre par dana uzela da proba neke svoje stvari shvatila je da je drastično smršala. Čak i veličina XS joj je velika, zbog čega je sada rešila da pripazi na zdravlje.

Edita je ove navode iskreno prokomentarisala:

Istina je da sam smršala, protekli period mi je bio pomalo naporan, ne samo zbog TLZP-a već i zbog rada na novoj pesmi “Soba”. Recimo, najteža mi je bila za imitaciju Bijonse, ali nakon toga sam rešila da malo više uživam u šouu i da se ne opterećujem sitnicama. Iako na sceni to sve izgleda mnogo lakše, zapravo je potrebno mnogo truda i znoja da se sve iznese na profesionalnom nivou – objasnila je Edita.

Besprekoran izgleda zadržala i nakon ovog projekta...

Edita Aradinović donosi novi zvuk velikog Merlinovog hita (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Aug 17, 2020 at 4:58am PDT

Telo Edite Aradinović je savršeno, a da li znate kako izgleda njena bjuti rutina? 

– Nisam savladala pokrivanje podočnjaka, da li zato što ih ja imam ili je nešto drugo u pitanju, ali to mi je najteže u sminkanju. Obično napravim grešku. Generalno se dobro našminkam, ali kad vidim neku sliku i video, shvatim da nisam pokrila podočnjake. To mi je želja da savladam.

Negovano lice i svež ten ne pripisuje isključivo genetici već i posebnoj nezi, koju preporučuje i čitateljkama.

– Kvalitetna kozmetika, dobra krema za lice, umivanje hladnom vodom, hidrirajući serum ili losion, u zavisnosti od tipa kože. Puder nemam preko dana, samo prekrijem korektorom deo oko očiju, malo bronzera i završeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Aug 16, 2020 at 6:31am PDT

Komentari (0)

Loading